Свій хардовий поцілунок Вінниці шле неповторний колектив The HARDKISS. Концерт цих музикантів – це запаморочливе шоу, до якого варто підготуватися заздалегідь!

Оригінальні, неповторні і завжди непередбачувані The HARDKISS 1 квітня о 19.00 у Будинку офіцерів дадуть великий сольний концерт у Вінниці.

Буде приголомшливий перформанс, найяскравіші образи, нові прем’єри і всі улюблені хіти The HARDKISS! У виконанні Юлії Саніної і її чудової команди ви почуєте композиції, які стали легендами: «Stones», «Organ», «Tony, Talk!», «Make-Up» та багато інших.

З 2011 року і донині The HARDKISS є однією з найяскравіших зірок на вітчизняному небосхилі, яку, між іншим, неозброєним оком видно й далеко за межами України. Вони співпрацювали з британцями і французами, скоряли бразильські танцполи і французькі фестивалі, брали штурмом російські хіт-паради, де з легкістю обходили всіх конкурентів.

Відкриття, бренд, рідкісна коштовність, нове слово в українській музиці – які тільки епітети не супроводжували їхню унікальну творчість! Які тільки захоплені відгуки не виходять з-під пера журналістів й інших критиків, що коментують черговий кліп і альбом чудової групи.

The HARDKISS

The HARDKISS часто називають найепатажнішим гуртом України, але самі музиканти такий епітет не люблять.

- У чому ж епатаж? У якісному матеріалі або в образах, над якими ми працюємо? Артист на сцені повинен бути артистом. Наші образи і всі історії, які існують навколо The HARDKISS - це ілюстрації нашої музики, - говорять музиканти. - Наше головне досягнення – зламаний стереотип про те, що англомовна, тяжка, інтелектуальна поп-музика нікому тут не потрібна.

The HARDKISS стрімко увірвалися в український шоу-бізнес у 2011 році. За чотири роки встигли здобути чимало нагород, виступити на фестивалях Midem, Park Live, Koktebel Jazz Festival, Atlas Weekend, «Файне Місто», «Схід-Рок», і попрацювати на одній сцені з Prodigy, Deftones, Skillet, Hurts, Solange Knowles.

У 2012 році The HARDKISS стали номінантом міжнародної премії MTV EMA («Кращий український артист») і національної музичної премії YUNA, одержавши перемогу відразу у двох номінаціях — «Відкриття року» і «Кращий кліп року». У 2013-му The HARDKISS стали «обличчям і голосом» бренду Pepsi в Україні і номінантами YUNA у категорії «Краща група». А за результатами 2015 року заслужено увійшли до п'ятірки кращих рок-груп країни!

Кожний новий концерт групи The HARDKISS – це приголомшливий коктейль з інгредієнтами екстра-класу. Потужне звучання, неймовірний драйв, божевільні емоції і неординарні сценічні образи, створенню яких приділяється особлива увага.

Світ The HARDKISS – це безодня, куди варто потрапити хоча б раз. Адже потім вона вже не відпустить – якщо, звичайно, ви - справжній меломан, для якого почуття і адреналін не потребують перекладу.

У вінничан і гостей міста є унікальний шанс прийти і подивитися на космічний стиль The HARDKISS 1 квітня о 19.00 у Будинку офіцерів.

Квитки на вінницький концерт The HARDKISS вже у продажу! Вартість - 150-500 гривень.

Квитки продаються у касах театру імені Садовського та Будинку офіцерів, на сайті bilet.vn.ua і за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає студія-бар «City».


Переглядів: 3581
Поширень: 0