Олександр Степанович народився у Миргороді, закінчив Одеське художнє училище ім. Грекова та Харківський художньо-промисловий інститут, відділення монументально-декоративного мистецтва. Він є членом Національної спілки художників з 1994 року, а у 2007 йому було присвоєно звання Заслужений діяч мистецтв України. Наразі художник викладає у Вінницькому педагогічному університеті ім. М. Коцюбинського.

Персональна виставка Олександра Шиніна у галереї АртШик

У галереї представлені роботи останніх 5 років творчості художника. Тут є чудові натюрморти і марини на яких нашарування фарби робить живописну поверхню живою та дихаючою. Також представлений картини міфологічного жанру, де автор дає волю фантазії та грає образами, філософськи-іронічно переосмислюючи знайомі сюжети. Не можна не відмітити анімалістику, що виходить з під пензля майстра – тварини тут сповнені щирими емоціями.

Персональна виставка Олександра Шиніна

Серед представлених на виставці виокремлюються роботи з проекту „Вінтаж”, який було підготовлено майстром спеціально до цьогорічного Вінницького джазового фестивалю. Тут майстер живопису розказав свою історію джазової музики. Кожна робота сповнена глибоко особистими асоціаціями та емоціями, відтвореними із властивим автору балансуванням форм.

Персональна виставка Олександра Шиніна

Творча манера художника експресивна, вона народжена внутрішньою активністю, рухливістю його натури. Асиметрія та діагональ, контраст та стрімка моторика пензля – ось складові його методу. Олександр Шинін досягає рухливості динамікою форми та композиційною організацією лінійних та кольорових елементів.

Завітайте до галереї щоб ознайомитись з роботами майстра, поринути у світ його асоціацій, викладений шарами фарби на полотні. Виставка триватиме до 15 грудня.


Переглядів: 7375
Поширень: 0