«Двадцять років – той вік, коли диявол приходить до тебе, аби поскаржитися на життя. Усе зав'язано на тобі, від тебе вимагається лише поменше спати. І користуватися презервативами. Все інше обов'язково з тобою станеться. І станеться саме так, як ти цього хочеш. Хочеш ти цього чи не хочеш.» – Сергій Жадан «Месопотамія».

Художній фільм «Любові стане на всіх» режисера Михайла Лук'яненко знятий за мотивами глави «Ромео» з книги «Месопотамія» Сергія Жадана. Саунтреком до фільму стала пісня «Листопад» групи «Жадан і Собаки» – перший синг з нового альбому групи, вихід якого запланований на весну 2016. Виробництво Myshortcinema GROUP. Ексклюзивний дистриб'ютор фільму – агентство AnaidArt.

У Вінниці відбудеться єдиний показ фільму, знятого за мотивами оповідання Сергія Жадана

Раніше відомий фільмом «Депешмод» за однойменною книгою Жадана, а також документальним фільмом «Гот догс» про концертну діяльність музичного проекту «Жадан і собаки» режисер Лук’яненко був учасником Канського кінофестивалю з коротким метром «Життя без шуму і болю» в 2011-му році. Художні фільми Михайла демонструються тільки на спеціальних показах. В інтернеті або прокаті їх подивитися неможливо.

У Вінниці відбудеться єдиний показ фільму, знятого за мотивами оповідання Сергія Жадана

Українська прем’єра фільму відбудеться у Харкові 14 лютого. Потім стрічку покажуть ще у кількох містах України. Єдиний вінницький показ фільму «Любові стане на всіх» має вбутись 5 березня у креативному просторі «Артинов» (вул. Архітектора Артинова, 12а). Початок о 19.00. Вартість квитка у передпродаж – 70 грн., в день події – 100 грн. Придбати квитки можна тут.



Переглядів: 3054
Поширень: 0