До 29 лютого в Регіональному центрі сучасного мистецтва «Арт-Шик» триватиме персональна виставка самодіяльної художниці Лепехи Таїсії Василівни. Назва виставки – «Краплина світу в кольорах». На її відкритті пані Таїсія також читала власні вірші та дякувала всім, хто завітав переглянути її творчий доробок.

Лепеха Таїсія Василівна родом з Дніпропетровщини. Вона малює з дитинства, має особливе світобачення і світосприйняття навколишньої дійсності, яке передає в картинах. Захоплюється графікою, пише й ілюструє дитячі книжки, поезії, гумористичні твори. Всі картинки у творчому доробку жінки яскраві та казкові, теплі та милі.

Художниця та викладачка ДонНУ Таїсія Лепеха презентувала свою творчість вінничанам

Таїсія Лепеха випустила настінний календар на 2013р., збірку гуморесок «Веселі українці» (2014р), збірки поезії «Калейдоскоп життя», «И печаль, и радость» (2015р.). Вона є автором навчальних посібників «Українська мова», «Українознавство» та ін. Відмінник народної освіти України. Має науковий ступінь кандидата філологічних наук і вчене звання доцента. Викладає у Донецькому національному університеті м. Вінниця. Виставки картин Таїсії Василівни Лепехи з успіхом пройшли у м. Полтаві (2014р.) та у Всеукраїнському Будинку художників (Київ, 2015р.).



Переглядів: 4100
Поширень: 0