27 лютого 2016 року о 10.30 у секторі інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку» Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва (вул. Соборна, 70, ІІ поверх) відбудеться офіційне відкриття Року англійської мови на Вінниччині.

У рамках Року англійської мови в Україні Вінницькою ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва заплановано низку заходів щодо сприяння користувачам бібліотеки у вивченні англійської мови з метою створення для них можливостей її використання у сферах освіти, науки, культури, економіки

В рамках заходів запланована зустріч з викладачами програми Access та обдарованою молоддю міста, виступ студентів Донецького національного університету (знайомство з веб-сайтами та програмами, що допоможуть самостійно вивчати англійську мову як іноземну). Також буде презентовано інноваційну методики вивчення англійської мови сімейного типу за творами А. Екзюпері «Маленький принц». Крім того, вінничан запрошують взяти участь у дискусії «Роль англійської мови в глобалізації» у рамках засідання Клубу спілкування англійською мовою та обговорення спільних партнерських задумів.

Цієї суботи у тімірязєвці відбудеться урочисте відкриття Року англійської мови

Для довідки:

Ураховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, з метою сприяння її вивченню для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, які відкриває знання та використання англійської мови, забезпечення інтеграції України до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору, на підтримку програми Go Global, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку, Президентом України оголошено 2016 рік Роком англійської мови в Україні (Указ № 641/2015 від 16.11.2015).



Переглядів: 3598
Поширень: 0