25 лютого у Києві було визначено переможців п’ятої музичної премії «YUNA-2016». У числі рекордсменів за кількістю номінацій опинився гурт «АНТИТІЛА», який 4 березня дасть концерт у Вінниці.

Своїм вінницьким шанувальникам «АНТИТІЛА» привезуть той самий альбом «Все Красиво», який цього року боровся за звання найкращого альбому України.

Загалом у групи було аж три номінації: «кращий рок-гурт», «кращий альбом» і «кращий менеджмент артиста». Цього року «АНТИТІЛА» опинилися у списку кращих рок-гуртів України поруч з «Океаном Ельзи», екстравагантними The HARDKISS, групами O.Torvald і Pianoбой, що вкотре засвідчило, наскільки правильним шляхом розвивається гурт і яку велику армію шанувальників має.

Антитіла

Антитіла

Нагадаємо, історія гурту «АНТИТІЛА» розпочалася у 2008 році, коли фронтмен Тарас Тополя у ефірі талант-шоу «Шанс» заспівав свою авторську пісню «Я не забуду першу ніч». Відтоді минуло вісім років, за які «АНТИТІЛА» встигли кілька разів змінити свій склад, підписати та розірвати контракт із лейблом, випустити 4 альбоми («Будувуду», «Вибирай», «Над полюсами», «Все Красиво»), зняти 20 кліпів (найсвіжіші - «Люди, як кораблі», «У книжках», «Мені тебе мало»), отримати престижні музичні нагороди, кілька разів об’їздити з концертами всю Україну і навіть у ролі хедлайнерів представити Україну на наймасштабнішому музичному фестивалі Європи SZIGET в Угорщині.

І все ж головне досягнення нашого гурту – це наші слухачі, - відзначає лідер гурту «АНТИТІЛА» Тарас Тополя. - Я пишаюся аудиторією групи. Це освічена молодь з яскравою життєвою позицією і високими моральними цінностями.

Зараз «АНТИТІЛА» вирушили у масштабний всеукраїнський тур на підтримку свого четвертого альбому «Все Красиво». Тур розпочали аншлаговим концертом у Львові і цю тенденцію підтверджують у всіх інших містах: на концертах гурту «АНТИТІЛА» ніде яблуку впасти, а всі-всі пісні присутні співають гуртом.

Разом співати про все, що турбує молодь, про любов і почуття, патріотизм і важливі соціальні питання - «АНТИТІЛА» будуть зі своїми вінницькими шанувальниками на концерті, що у п’ятницю, 4 березня, о 19.00 пройде у Будинку офіцерів.

Нова концертна програма гурту - це потужне і яскраве музичне шоу, під час якого зала перетворюється на море піднятих рук, де незабутня енергетика наповнює кожного глядача щастям і радістю.

Антитіла

На концерті окрім пісень з останнього альбому «Все Красиво», присутні обов’язково почують всі найкращі пісні за весь час існування гурту: «Мені тебе мало», «Молоком», «Дій», «Ярмо», «Завжди моя», «У книжках», «Птаха», «Смотри в меня в упор», «Тебе, моя невеста», «Ів Кусто», «Над полюсами», «Люди, як кораблі», «Давай поговорим», «Бери своє», «Буду вуду» та багато інших. Також на сцені буде встановлено великий екран, на якому будуть демонструватися кадри з кліпів.

Новий день змушує до дій. Атака подій і смислів, щосекунди... Шум навколо і всередині. І, якщо чесно, то іноді одне бажання. Натиснути на паузу. Видихнути. І змінити шум на трек. І щоб зазвучав... Знайомою мелодією і чесними словами. До мурах, до безмежного всесвіту у грудях, - говорить про новий тур Тарас Тополя.

Неймовірний звук і якісне шоу, нестримна енергія рок-концерту в комбінації з тонкою щиросердечною лірикою і, звичайно ж, фірмова атмосфера сольних виступів – все це «АНТИТІЛА» подарують вінничанам 4 березня у Будинку офіцерів. «АНТИТІЛА» заряджають шаленою позитивною енергією і запрошують всіх вінничан та гостей міста відчути це наживо!

Квитки на вінницький концерт гурту «АНТИТІЛА» можна придбати за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, у касах Вінницького театру імені Садовського та Будинку офіцерів і на сайті bilet.vn.ua. Вартість квитків дуже демократична - 100-220 гривень.

Організатор вінницького концерту гурту «АНТИТІЛА» - компанія "ВІННИЦЯКОНЦЕРТ". Пригощає студія-бар "City".



Переглядів: 5920
Поширень: 0