Театр-студія «ИгѢра», що діє при Вінницькому обласному Будинку культури учителя (вул. Мури (колишня П. Осипенко) 6-а, запрошує всіх, кого цікавить небанальний театр 24 березня о 18.30 на постановку «Сны».

Ви побачите етюди за мотивами віршів та картин Ігоря Шурова, відомого вінничанина, художника, літератора, драматурга, колишнього редактора газети «Тумба», автора більш ніж двохсот картин, трьох книг та трьох кіносценаріїв, а також батька двох талановитих музикантів Дмитра та Ольги Шурових, більш відомих як гурт Pianoboy. Нині Ігор Шуров живе у Києві, працює на «Першому національному», займається живописом і пише невеликі ілюстровані філософські есе.

Вінничан запрошують зазирнути у «Сны»

Поставить «етюди за віршами та картинами» Григорій Сиротюк – давній товариш пана Ігоря, у співпраці з яким вони створили чимало цікавих та пізнавальних проектів на телебаченні, російському та українському. «Це невеличка композиція з 10 віршів, ми з студійцями шукали нові засоби вираження… Це невеличкий експеримент», – розповідає про постановку Григорій Сиротюк. Сам Ігор Шуров обіцяв бути присутнім на виставі.



Переглядів: 2754
Поширень: 0