У Вінниці розпочався прийом заявок на участь у конкурсі-фестивалі вуличних музикантів. Подати заявку можна до 27 квітня. Учасники виступлять зі своїми концертними програмами 14 травня на центральних вулицях міста. Переможець отримає грошову премію у розмірі 5 тисяч гривень.

Вже кілька років поспіль у Вінниці проходить конкурс-фестиваль вуличних музикантів у рамках святкування Дня Європи. Він спрямований на популяризацію серед мешканців міста кращих зразків національного і світового музичного мистецтва. А також захід сприяє розвитку творчості виконавців, їхньої майстерності. Організовує конкурс департамент культури Вінницької міської ради.

До участі у конкурсі-фестивалі запрошуються вінницькі музичні гурти. Вік учасників не обмежено. Музичні гурти 14 травня з 14.30 до 18.00 год. на відкритих майданчиках головних вулиць міста презентуватимуть свої концертні програми у різних музичних стилях і напрямках (фольклор, фольк-рок, панк-рок, хард-рок, етно-панк, джаз, авторська пісня тощо). Кількість учасників у конкурсі обмежена. Переможці попередніх конкурсів-фестивалів вуличних музикантів запрошуються до участі у якості почесних гостей. Місця виступу учасників визначатимуться шляхом жеребкування.

Заявки на участь у конкурсі-фестивалі, згідно з прикріпленою нижче формою, потрібно подати до 27 квітня 2016 року до департаменту культури міської ради (вул. Соборна, 59, кім.628, тел.: 59-52-47), або за електронною адресою: [email protected]. Довідки за телефоном: 59-51-48; 59-52-47.

Виступи оцінюватиме журі за такими критеріями як: рівень виконавської майстерності, сценічна культура та артистичність, оригінальність виконання творів. Переможець конкурсу-фестивалю отримає грошову премію у розмірі 5 тисяч гривень



Переглядів: 3360
Поширень: 0