До Всесвітнього дня рок-н-ролу 13,14 квітня в міському Палаці мистецтв  з успіхом пройшов рок-урок для старшокласників  «Нестаріючі кумири рок-н-ролу»: «Uriah Heep», «Deep Rurple», «Rolling Stones», «Pink Floyd»,  які започаткували різні  музичні течії  в рок-н-ролі.

Відкрили лекцію-концерт  запальним  нестаріючим  твістом «Let‘s  twist   again» Данило Смалюх і Костянтин Гречанюк. Ведуча лекції-концерту Юля Шемет  знайомила слухачів з цікавинками про світові рок-гурти, їх творчі досягнення. Вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» виконували відомі музичні композиції під супровід гурту «Sunrise».

Музиканти гурту вперше  працювали з юними вокалістами, але були приємно вражені гарною вокальною підготовкою юних артистів та підбором цікавого музичного матеріалу. Велика заслуга в цьому належить викладачам  вокалу Ірині Воєнній, Віри Майбороді, Віолеті Нагорній.

В "Зорі" для старшокласників вінницьких шкіл провели рок-урок

За словами керівника гурту «Sunrise», Олега Фарафонова, він отримав велике задоволення від роботи з юними талантами «Зоряної мрії» та «кайфанув», коли виконували свої музичні номери Анна Гехт, Макс Білоконський, Крістіна Марполь, Дарина Красновецька та Олександр Мальований, Євген Ар‘я, Денис Беспетчук, Максим Тріска.

В "Зорі" для старшокласників вінницьких шкіл провели рок-урок

В рок-уроці взяло участь понад 30 вихованців зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія».Під час виконання своїх музичних номерів юні артисти демонстрували надзвичайно потужний професійний вокал, артистизм та гарні  стилізовані костюми. Кожен номер рок-уроку знайшов свого слухача та  заслуговує на  вдячні аплодисменти. Фінальний  номер концертної програми   у глядачів викликав масу позитивних емоцій. Артисти виконували знакові пісні з рок опери  «Yesus Crist- super star» .Вихованці класу вокалу Ірини Воєної  створили на сцені міні-виставу. Глядач поринав разом з вокалістами в полон прекрасної музики. Відвідувачі рок-уроку, учні з ЗШ № 3, 6, 8, 9, 16, 26, 32 - роботу музикантів та юних вокалістів оцінили на «відмінно» і чекають на нові зустрічі.



Переглядів: 2620
Поширень: 0