У неділю «НеАнгели» привезуть у Вінницю шоу «Серце», яке збирає аншлаги по всій країні!

Нечуваним успіхом свого нинішнього туру «НеАнгели» вкотре підтвердили звання найпопулярнішої жіночої поп-групи України!

Аншлаги, гори квітів, спільні співи улюблених пісень і тисячі захоплених глядачів, яких переповнюють емоції - саме у такій атмосфері проходить новий всеукраїнський тур «Серце», присвячений 10-річчю групи «НеАнгели» на сцені.

Своє нове вражаюче шоу «Серце» у неділю, 17 квітня, о 19.00 у Будинку офіцерів «НеАнгели» презентують вінничанам. У виконанні незмінних солісток - Вікторії і Слави - глядачі почують всі улюблені хіти, написані протягом 10 років, а також нові пісні, що увійдуть до альбому «Серце», який у середині травня буде презентований на концерті у Києві.

«НеАнгели» привезуть у Вінницю шоу «Серце»

- Ми розкриємо свої серця і проживемо разом з вами мільярди емоцій. Яскравою крапкою цієї спільної подорожі у світ музики, пісень, слів і фраз стане наша зустріч! - обіцяють вінничанам Віка і Слава. -

За десять років всередині нас нагромадилося стільки емоцій і почуттів, що, повірте, нам є, що сказати і чим поділитися з нашими шанувальниками. У шоу буде багато вражаючих і навіть грандіозних елементів, але ми, як і раніше, робимо акцент на щирості й тісному контакті з публікою. Обіцяємо, що буде не просто красиво і модно, але й дуже атмосферно і душевно!

Сюрпризів на глядачів чекає чимало!Адже шоу «Серце» є не лише найбільш грандіозним в історії групи, ай дуже особистим для Слави і Вікторії. Прямо зі сцени артистки вперше розкажуть про найпотаємніші моменти свого творчого шляху.

Шоу «Серце» буде нагадувати казку, розказану на сучасний лад. У її основі – історія Слави й Вікторії про те, як дві звичайні дівчини із простих родин здійснили мрію свого життя і перетворилися у поп-дів, яких обожнюють мільйони. Завдяки ексклюзивним відео, що будуть показані на концерті на великому екрані, глядачі разом зі Славою і Вікторією знову переживуть цю гарну історію довжиною у 10 років.

- Вперше за весь час існування групи ми відверто розкажемо про найяскравіші і на йскладніші моменти, що траплялися з нами за всі 10 років нашого творчого шляху, – говорить Слава. - Про ту нелюдську, а точніше - неагельську працю, яка знадобилася нам для того, щоб стати тими, ким ми є.

- Шоу «Серце» – це відверта розмова між нами і глядачами, – продовжує Вікторія. - Ми розповімо про те, які якості потрібно в собі зростити, щоб пройти через всі труднощі й розчарування і заслужити любов глядачів.

З новою концертною програмою «НеАнгели» відвідали вже 13 міст України. І всюди були переповнені зали, а після концертів - сотні захоплених відгуків, якими просто переповнені соцмережі. От лише деякі з них:

  • «Концерт супер!!!! Просто бомба!!! Немає слів! Ми дотепер під враженням. Була на багатьох концертах, але цей вразив до глибини душі. Починаючи від шикарної постановки світла, закінчуючи тривалістю концерту! Абсолютно все «від і до» було на вищому рівні. Ми ні на хвилину не пошкодували, що прийшли на концерт. Ви були просто чудові! Скільки адреналіну після вашого концерту!»
  • «Після цього концерту завдяки відео між піснями ви стали ближчі до глядачів. Таке відчуття що ви - рідні люди, про яких все знаєш. Спасибі вам!!! Чесність, ніжність і чуттєвість. Я рада, що наші зірки такі!!»
  • «Голоси у вас просто шикарні!!! Обов'язково ще мільйон раз прийду до вас на концерт! Спасибі величезне за море вражень!»
  • «Які у вас прекрасні голоси! Давно не була на такому класному щиросердечному концерті! Це рівень!»
  • «Приголомшливий концерт, стільки тепла, емоцій і енергетики дівчата віддали в зал!»
  • «Одержали величезне задоволення від вашого концерту! Спасибі за одкровення (фільм). Відмінно виглядаєте! Ми у захваті і цьому підтвердження «Миколаївський хор»»
  • «Спасибі вам за крутий концерт!!! Я б ще разів 5 пішла б на ту ж програму!»
  • «Спасибі, що приділили дітям стільки уваги! Селфі, автографи, діток запросили на сцену потанцювати. Беріть із собою на концерт дітей, вони будуть щасливі!»

Такий же захват вже цієї неділі будуть переживати вінничани! 17 квітня о 19.00 у Будинку офіцерів гурт «НеАнгели» подарує нам всі свої найкращі пісні і справжній ураган емоцій!

Квитки на вінницький концерт «НеАнгелів» можна придбати у касах Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів, на сайті bilet.vn.ua та за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає ресторан «Тифліс».



Переглядів: 3148
Поширень: 0