Вінницька дитяча школа мистецтв «Вишенька» підготувала концерт до закриття мистецького проекту «Призма сучасного мистецтва». Цим творчим вечором, на якому виступали вінницькі таланти гідно завершився великий проект «Ре:візія. Парадигма», що тривав від 22 березня у РЦСМ «АртШик».

Організатор проекту «Ре:візія. Парадигма»: Департамент культури Вінницької міської ради. Партнери: ВОГО «Лабораторія актуальної творчості», Департамент культури Одеської міської ради, Чеський культурний центр, ВОГО «Культурна стратегія - ХХІ», ВОГО «Ліга розвитку мистецтва», ГО «Креативний простір», регіональний Центр сучасного мистецтва «Арт-Шик», "BarabanZA" (Запоріжжя).

Мистецький проект «Ре:візія. Парадигма» завершився спеціальною програмою від ВДМШ «Вишенька»

Звучав чудовий джаз від гітарного тріо, натхненною лірикою потішив дует Тетяни Войтишеної та Сергія Макарова. У піаніста-віртуоза Сергія Макарова у цей день саме був день народження, тож вітали його всі разом і просили зіграти «на біс». Були у програмі і пристрасні танці від майстрів школи «Вишенька»: іспанські пристрасті вирували під час виконання пасадоблю, заворожував пластикою східний танець. Достойну вокальну підготовку продемонстрували у різних номерах співаки з числа учнів та викладачів Вінницької школи мистецтв «Вишенька».

Не зважаючи на закоханість у космополітичний світ сучасного мистецтва, школа «Вишенька» продемонструвала і те як цінує українські традиції. На завершення концерту прозвучала низка українських пісень в обробках сучасних музикантів. Виконував вокальний квартет складений з викладачів школи. А після заключних акордів та довгих овацій школа мистецтв «Вишенька» запропонувала всім, хто хоче розвивати свої таланти, приходити до них на навчання.

Мистецький проект «Ре:візія. Парадигма» завершився спеціальною програмою від ВДМШ «Вишенька»

До наступних зустрічей з непередбачуваним, яскравим та розмаїтим світом сучасного мистецтва в рамках проекту «Ре:візія», який обов’язково повернеться до вінничан вже наступної весни.



Переглядів: 3196
Поширень: 0