4 квітня стартував XI дитячий фестиваль народної хореографії «Барвінкове кружало». Для вінничан виступали колективи з України, Грузії, Румунії, Болгарії та Молдови.

На початку фестивалю його учасників вітали керівники міста та області. «Проведення фестивалю народної хореографії «Барвінкове кружало» стало дуже гарною традицією Вінниці. За роки його існування наше місто відвідало дуже багато гостей з різних країн світу та різних куточків нашої України. Цей фестиваль дуже гарна можливість для дітей поспілкуватися з однолітками, обмінятися думками, зав’язати нові стосунки. Тож, бажаю глядачам отримати максимум задоволення та позитиву. А учасникам, щоб ці дні, які ви проведете в нашому місті, були максимально яскравими», - каже секретар міської ради Павло Яблонський.

Сьогодні у Вінниці відбулося відкриття XI дитячого фестивалю народної хореографії «Барвінкове кружало»

«Сьогодні у Вінниці проходить свято таланту, енергії, усмішок, молодості. І дуже приємно, що на нього завітали наші друзі із сусідніх країн. Адже краще ніж через мистецтво пізнати інший народ неможливо і сьогоднішній фестиваль надає нам таку нагоду», – каже заступник голови ОДА Ігор Івасюк.

Сьогодні у Вінниці відбулося відкриття XI дитячого фестивалю народної хореографії «Барвінкове кружало»

Фестиваль «Барвінкове кружало» проходитиме чотири дні. Сьогодні відбулося відкриття. 5 травня, об 11:30, у Вінницькому державному педагогічному університеті пройде концерт «Дружби» всіх учасників фестивалю. 6 травня о 12:30 у театрі Садовського відбудеться концерт Народного ансамблю танцю «Барвінок». А церемонія закриття фестивалю пройде 7 квітня о 12:00 у театрі ім. Садовського.

Вхід на всі заходи фестивалю – безкоштовний.



Переглядів: 4235
Поширень: 0