Новина про те, що саме Наталія Папазоглу стала вокалісткою нового травневого туру симфонічного оркестру LORDS OF THE SOUND сколихнула всю Україну. Адже почути наживо цю неймовірну співачку та ще й разом з одним з найкращих оркестрів України – це дійсно величезний подарунок!

Яскравий тембр, широкий діапазон, неймовірної сили голос – вже після першого ефіру «Х-Фактору-6» вся країна була вражена, де у українки взявся той фірмовий «чорний» стиль виконання.

«Та просто бомба!» - встаючи разом з іншими суддями, дивувався лідер «Бумбоксу» Андрій Хливнюк.

Наталія Папазоглу 22 травня у Вінниці заспіває на концерті оркестру LORDS OF THE SOUND

«Браво! Она реально крутая» - аплодуючи, сказала незрівнянна Ніно Катамадзе і саме заради Наталії Папазоглу натиснула «золоту кнопку», давши цій неймовірно талановитій співачці перепустку у прямі ефіри.

Наталія Папазоглу на проекті «Х-Фактор-6» була однією з найяскравіших учасниць.

«Філігранна техніка!» - тішився «скарбом» своєї команди емоційний Сергій Сосєдов.

А Наталія Папазоглу з кожним ефіром все більше і більше шокувала українців. Найскладніші хіти з репертуару Уітні Х'юстон, ФреддіМерк'юрі, Принса, групи Europe і Алли Пугачової Наталія Папазоглу виконувала з неймовірною легкістю. Харизма і голос цієї унікальної виконавиці нікого не залишили байдужими.

Кожна пісня – це окрема історія, яку потрібно правильно передати слухачеві, - розкриває свій секрет Наталія Папазоглу. - Мені здається, поки я буду співати, у мені завжди буде присутнє хвилювання. Хочеться відкритися людям, щоб вони побачили тебе справжню, щоб тобі повірили. Страшно здатися фальшивою, награною, неправильною, неживою. Глядачам у залі мені завжди легше передати свою енергію, ніж під час шоу тим, які перебувають по ту сторону екрану.

Коли дізнаєшся, що Наталія Папазоглу«самоучка», це ще більше шокує і вражає.

– Я з дитинства така – хочу в усьому бути кращою. Завжди пам'ятаю, у дитинстві «вистрибувала зі штанів», щоб бути кращою за всіх. Я дівчинка, у якої не було музичної освіти, я просто все робила сама, вчилася, «заглядаючи в рот» світовим зіркам, переглядаючи їх виступи. Музика – це сфера, де «вік живи, вік учися». Головне – співати не технічно, а так, як відчуваєш. Мій голос одразу впізнають, яку б пісню я не співала. І я не хочу бути іншою.

Наталія Папазоглу народилася у місті Калуш Івано-Франківської області. За бажанням мами закінчила хіміко-технологічний технікум за спеціальністю комерційна діяльність та товарознавство. Після цього навчалася в Тернопільській академії народного господарства за спеціальністю менеджмент зовнішньоекономічної діяльності. Дівчині довелося працювати і продавцем продуктів харчування, і носити на своїх плечах мішки картоплі, і розвантажувати машини з кавунами та динями. Свого часу вона пішла від чоловіка, який її бив. Дівчина все переосмислила, розставила пріоритети і, за її словами, провела генеральне прибирання в голові та серці.

Я зрозуміла, що я хочу жити у повному сенсі цього слова, що я боюся втратити той Божий дар – голос. Що музика, пісня, сцена – це і є я. Я вдячна Богові за ці випробування, завдяки їм я навчилася перемагати, і, що головне - я перемогла себе.

Оскільки завжди мріяла про співочу професію, Наталія стала студенткою вокального відділення Університету Бориса Грінченка, а телешоу «Х-Фактор» стало для неї довгоочікуваним трампліном, який допоміг на крок наблизитися до заповітної мрії.

– Я вдячна людям, які створюють це шоу, за віру в мене, – каже дівчина. - Адже раніше, на яке б шоу або конкурс я не йшла, всі закривали двері прямо перед моїм носом, я скрізь чула вердикт: «НЕФОРМАТ». Було дуже боляче. Але, дякувати Богові, це все у минулому. Кожна людина, у якої є певна мета, повинна йти до неї і досягати, не покладатися тільки на долю. Я вдячна «Х-Фактору» за те, що він допоміг мені відкритися. І, незважаючи на те, що я не стала переможцем шоу, я ніколи не зупинюся і буду продовжувати займатися музикою.

Своїм улюбленим стилем Наталія Папазоглу називає soul. Саме цей унікальний жанр, який у перекладі означає душа, їй найбільше близький за духом.

Вже у червні Наталія Папазоглу презентує свій власний міні-альбом, де ще й виступає автором усіх пісень. А зараз з радістю продовжує співпрацю з одним з найкращих симфонічних оркестрів України - LORDS OF THE SOUND.

Наталія Папазоглу 22 травня у Вінниці заспіває на концерті оркестру LORDS OF THE SOUND

У неділю, 22 травня, у театрі Садовського вінничани побачать Наталію Папазоглу у ролі головної вокалісти концерту оркестру LORDS OF THE SOUND «Кінохіти. GrandCollection 2»

Наталія Папазоглу 22 травня у Вінниці заспіває на концерті оркестру LORDS OF THE SOUND

Всю міць і енергетику поєднання неймовірного голосу Наталії Папазоглу і вражаючої гри оркестру LORDS OF THE SOUND вінничани зможуть оцінити вже цієї неділі, 22 травня, о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського. Артисти презентують свою нову концертну програму «Кінохіти. GrandCollection 2».

У виконанні улюбленого оркестру вінничани почують саундтреки культових кінофільмів: «Месники», «Агенти А.Н.К.Л.», «Мортал Комбат», «Рожева пантера», «Леон», «Титанік», «Доктор Хто», «Про що говорять чоловіки», «Тарас Бульба», «Список Шиндлера», «Темний лицар», «Кримінальне чтиво», «Інтерстеллар», «Пірати Карибського моря», «Матриця», «Гра престолів», «Шерлок Холмс», «Зоряні війни», «Місія нездійсненна», «Володар кілець», «Майстер і Маргарита» та багатьох інших.

Доповнювати музичну красу буде вражаюче світлове шоу і найкращі кадри з кінострічок, що будуть демонструватися на великому екрані. А винахідливі диригенти Віталій Саражинський і Віталій Фізер, яких під час минулого концерту у Вінниці глядачі бачили у образах Дарта Вейдера, Джека Горобця і Фантомасів, готують нові незабутні сюрпризи-імпровізи.

Не пропустіть концерт «Кінохіти. GrandCollection 2» оркестру LORDS OF THE SOUND і Наталії Папазоглу!

Замовити безкоштовну доставку квитків на концерт ви можете за телефоном: (0432)57-55-55. Також квитки продаються на сайті http://bilet.vn.ua та у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».



Переглядів: 4278
Поширень: 0