Нещодавно у Вінницькій дитячій школі мистецтв відбувся традиційний щорічний випускний вечір. Батьки, друзі, вчителі аплодисментами зустрічали випускників, які вийшли на святкову сцену школи. Свідоцтва про позашкільну освіту отримали 63 учні відділень музичного, хореографічного та образотворчого мистецтва. Під час заходу діяла виставка кращих робіт учнів відділення образотворчого мистецтва.

Із закінченням школи випускників та їх батьків привітав Заслужений працівник культури України, директор школи Ярослав Зінько, який вручив випускникам свідоцтва про закінчення школи. Відмінників навчання та учнів, учасників Міжнародних, Всеукраїнських, обласних та міських конкурсів нагородили грамотами адміністрації школи, а батьки отримали Подяки за зразкове виховання дітей.

У Вінницькій дитячій школі мистецтв відбувся випускний бал

Чимало гарних слів звучало цього вечора від викладачів школи та випускників. Батьки випускників подякували викладачам за їх нелегку викладацьку працю, за увагу й теплоту до дітей протягом всіх років навчання в школі.

За традицією, яка склалася в школі, випускники передали символ школи першокласникам і започаткували нову традицію у дитячій школі мистецтв – кожен з випускників на повітряній кульці написав побажання для своїх друзів, а потім всі разом випустили їх в небо, щоб усі бажання здійснилися.

Після урочистого вручення свідоцтв про закінчення школи, випускників та присутніх гостей привітали молодші учні найкращими інструментальними, хореографічними, вокальними номерами.



Переглядів: 4603
Поширень: 0