З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 1 червня о 12 годині у Центральній бібліотеці для дітей та юнацтва відбудеться відкриття виставки робіт вихованців центру «Барви України». Кращих учнів центру нагородять Почесними грамотами. Також для всіх присутніх виступатимуть юні артисти. На захід запрошують всіх бажаючих. Вхід – вільний.

Вінницький дитячо-молодіжний художній центр «Барви України» заснований художниками-ентузіастами у 2001 році. Метою діяльності художнього центру «Барви України» є поєднання та рішення творчих пошуків, експериментів, вивчення і впровадження в діяльність учнів народних традицій та академічних знань. Високий рівень фахових умінь і знань підтвердили персональні виставки учнів центру в Україні (м. Київ), США, Данії, Флоренції, Великобританії (м. Лондон).

На виставці «Талановиті діти України» представлені перлини українського мистецтва, петриківський розпис у творчому виконанні дітей з шести до чотирнадцяти років під керівництвом викладачів Рибак Г. М. та Тесленко І. М. Картини виконані в народному стилі, радують око своїм яскравим життєрадісним зображенням українських пейзажів, сцен фольклору, оточуючого світу.

У програмі заходу презентація виставки дитячих робіт, нагородження Почесними грамотами кращих учнів центру, а також – виступ юних артистів – вихованців центру.
Організатори заходу: Централізована бібліотечна система, «Центр» Барви України».



Переглядів: 3133
Поширень: 0