Під справжнім грифом «секретно» готувався головний подарунок до 11-го дня народження гурту «ТІК» - танцювальний флешмоб за участю 200 діток і 7-річної дочки Віктора Бронюка Єви. Та сюрприз мало не зірвався останньої миті …

«Зранку я настільки погано себе почував, думав, що не зможу піти на святкову лінійку першого літнього табору, у якому цього року під час шкільних канікул проводитиме час моя дочка», - зізнається Віктор Бронюк.

Його дружині Тетяні, яка, власне, і була головною ідейною натхненницею флешмоб-подарунку, довелося піти на хитрість, аби вмовити чоловіка все-таки відвідати захід.

«Протягом тижня дітки репетирували танці і флешмоб разом із нашою вихователькою – заслуженим тренером України, керівником ансамблю естрадно-спортивного танцю "Еос" Валентиною Федорівною Боднар. До дійства долучили діток трьох вікових груп, акробатів, замовили великі цифри «11» із червоних повітряних кульок, підготували святковий банер - всі дуже старалися. І було дуже страшно, що все може зірватися останньою миті», - зізнається Тетяна Бронюк.

Віктор Бронюк навіть не здогадувався, що незабаром стане головним героєм «лінійки». Він спокійно співав гімн України поруч з іншими батьками, присутніми на лінійці, та споглядав офіційну церемонію відкриття табору «Зорепад» у вінницькому Палаці дітей та юнацтва. Навіть коли діти почали танцювати під його пісні, не міг до кінця усвідомити, що відбувається. Лише потім, коли дітки створили надпис «ТІК» і, гучно аплодуючи, почали кричати «Вітаємо!», зрозумів, що цей сюрприз саме для нього.

«Я надзвичайно вражений… Чесно кажучи, не очікував, але дуже приємно! Такого красивого привітання-сюрпризу, який підготувала кохана і дітки, у моєму житті ще не було! – поділився Віктор Бронюк. – Я дійсно до останнього не розумів, що відбувається. Так все «законспірували»! Молодці! Вже потім дружина мені розповіла, як переживала, що дочка «розколеться» і сюрпризу не буде. Але Єва секрет зберегла. Я дуже вдячний всім діткам і педагогам, які допомогли все це організувати. Такі подарунки дійсно найцінніші!»

До Дня народження гурту "ТіК" 200 маленьких вінничан влаштували святковий флешмоб

Після флешмобу щасливі батьки і дітки оточили Віктора Бронюка: всі разом фотографувалися, брали автографи. А, спілкуючись із пресою, лідер «ТІК» згадував, як сам у студентські роки був вожатим у таборах.

«Діти мене слухалися, – з посмішкою згадує артист-іменинник. – Табір – це чудова нагода знайти нових друзів, отримати нові незабутні враження і опанувати нові вміння. Враховуючи, як гарно сьогодні розпочався перший день у таборі для моєї дочки, я щиро радію за неї та інших діток, що це літо вони зможуть провести насичено і яскраво! Всім щиро цього бажаю!»



Переглядів: 3356
Поширень: 0