У середу, 8 червня, о 19.00 у Будинку офіцерів одну зі своїх найпопулярніших комедій для дорослих «Хто кого хоче?..» вінничанам покажуть кращі актори скандального Київського театру імпровізації «Чорний Квадрат» - Олексій Курилко та Ірина Когут.

Навіть якщо ви не відносите себе до театралів, на цю виставу вам радимо йти, причому – обов’язково! Відкриття вам гарантовані! Не буде нудних монотонних діалогів, історій з далекого минулого, які чужі сучасному глядачеві, і невиправданих режисерських рішень, які зрозумілі самому лише автору.

Вистави «Чорного Квадрату» геть інші! Актуальні, сучасні, веселі, неординарні, а головне - близькі кожному, адже присвячені кожному з нас, жінкам, чоловікам, нашим непростим, але цікавим стосункам. Саме любов, взаємовідносини і секс – улюблені теми «Чорного Квадрату», про які актори театру вміють говорити цікаво і відверто, з неймовірною легкістю і блискавичним почуттям гумору.

«Чорному Квадрату» цього року виповнюється 25 років. Всі ці роки вистави театру б’ють рекорди популярності і збирають аншлаги у столиці, багатьох регіонах України, а з минулого року – і у Вінниці. Театр настільки припав до душі вінничанам, що лише за рік після першого знайомства це вже будуть четверті гастролі «Чорного Квадрату» у нашому місті. Після вистав для дорослих «Попередні пестощі», «Чи є SEX після ЗАГСу?» і «Кохання SEXом не зіпсуєш!» глядачів переповнював небачений захват від побаченогоі почутого.

Ще більше вражень буде цього разу, адже, по-перше, вистава «Хто кого хоче?..», яку в середу, 8 червня, о 19.00 у Будинку офіцерівпобачать вінничани – це справжній хіт-бестселер у репертуарі театру. А, по-друге, головні ролі у цій неймовірній комедії виконують зірки «Чорного Квадрату» - відомі актори Олексій Курилко та Ірина Когут.

Пікантну виставу для дорослих 8 червня Вінниці покажуть зірки театру «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» Олексій Курилко та Ірина Когут

Крім того, що Олексій Курилко відомийяк актор, що закохує глядачів з першої ж секунди, він також є популярним письменником, радіоведучим, блогером, режисером і сценаристом. Олексій Курилко написав дев'ять книг прози і однієї віршів. Став лауреатом «Російської премії» (2010) за повість «Сборище неудачников» і «Гоголівської премії» (2012) за повісті «Пара ненормальных явлений» і «В поисках золотого тельца».

У театрі «Чорний Квадрат» працює з 1999 року, де також є викладачем студії і веде заняття "Мистецтво брехні", "Чиста імпровізація" і "Прес-конференція".

Дебютував у кіно в 2004 році у серіалі "Леся+Рома". З тих пір постійно знімається в кіно, ситкомах, серіалах і гумористичних шоу, таких як "Вечірній Київ", "Рюрики", "Насправді-Шоу", "Бійцівський клуб", "КиС», "Матріархат".

Особливо пізнаваним став після того, як почав зніматися в телешоу студії «Квартал 95», де вів розіграші. Також брав участь у написанні сценарію для мультсеріалу «Київська Русь».

Пікантну виставу для дорослих 8 червня Вінниці покажуть зірки театру «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» Олексій Курилко та Ірина Когут

Попри численні іпостасі,найперше Олексій Курилко вважає себе письменником. Зізнається: мріє отримати Нобелівську премію. А враховуючи, що таланту, завзяття, рішучості і сміливості йому дійсно не займати, це без сумніву відбудеться.

- Перефразувавши Чехова, я скажу чесно: акторство – лише коханка, тоді як література – моя офіційна і, нехай це звучить незвичайно, але кохана дружина. Саме їй я присвячую всі свої сили, увесь вільний від заробітку час, всю душу віддаю їй, з нею моє серце, - зізнається Олексій Курилко. - Ким би мене не вважали, але я все життя, з п'ятирічного віку, як тільки навчився читати і писати, найбільше і сильніше за все мріяв стати великим письменником. Великим я поки не став. Але я ж не просто мрію, я посилено, невпинно і постійно працюю над тим, щоб мрія моя здійснилася.

Говорячи про «величність», Олексій Курилко значно применшив свою значимість. Його люблять і вважають великим чимало людей. Одні люблять за захопливі тексти, які починаєш читати і не можеш відірватися, аж поки не добіжиш кінця. Другі люблять за ролі, які він вражаюче втілює на сцені. Треті люблять за приголомшливу харизму, проникливість і вміння говорити правду в обличчя такою, якою вона є насправді.

- «Чорний Квадрат» — для мене це трибуна, з якої можу щось сказати. Багато вважають мене коміком, гумористом, але в будь-якому, найсмішнішому етюді, є 2-3 хвилинки дуже важливої інформації. Властиво, заради цих хвилинок зворушливих або розумних думок граються 20 хвилин веселухи. Це варте того! - переконаний Олексій Курилко.

Побачити цього унікального митця у всій красі на пару з прекрасною акторкою Іриною Когут вінничани зможуть вже скоро – у середу, 8 червня, о 19.00 у Будинку офіцерів.

Гарантуємо: під час перегляду комедії для дорослих «Хто кого хоче?..» гумору й відвертості буде багато, але не забудьте при цьому бути уважними. За легкістю часто ховається той глибокий зміст, який і торкається серця, і може змінити якщо не ваше життя, то, принаймні, погляди на багато важливих речей…

Пікантну виставу для дорослих 8 червня Вінниці покажуть зірки театру «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» Олексій Курилко та Ірина Когут

Якщо раптом ще цього не зробили, поспішайте придбати квитки на нову виставу «Чорного Квадрату» «Хто кого хоче?..» на сайті http://bilet.vn.ua, за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55 і у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

Організатор гастролей театру «Чорний Квадрат» у Вінниці – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Пікантну виставу для дорослих 8 червня Вінниці покажуть зірки театру «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» Олексій Курилко та Ірина Когут
 



Переглядів: 4338
Поширень: 0