Як зазначив директор команди Сергій Борзов: „Ми навіть не сподівалися на перемогу, але коли з великим відривом від інших команд закінчили перший тур зрозуміли, що команда може перемогти. Було докладено максимум зусиль для перемоги і ми вдруге стали переможцями”. У найближчі плани команди входить участь у першому Сочинському фестивалі, на який вже зареєструвалося 746 команд. „Нам, як переможцям дозволено грати з другого туру”, - наголосив С. Борзов.

Також у плани команди входить підготувати достойну молоду заміну, яка гідно продовжувала нести достойне звання „Вінницькі перці”. Дивлячись на інші регіони України у нашій області налічується найбільше молодих команд, а саме 15. Так, кожен вуз має свою команду КВК, між якими постійно проводяться змагання і ми дивлячись на студентське покоління відбираємо найкращих для створення молодої команди. Вінниччину називають столицею КВК, так як у нас найбільш активніша молодь.

Завдяки підтримці Олександра Домбровського з 2006 року команда розпочала свій переможний шлях. Саме у 2006 році команда „Вінницьких перців” отримала першу перемогу у Всеукраїнській лізі чемпіонів. До тепер триває плідна співпраця команди із обласним керівництвом та безпосередньо з управлінням у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації.

До Дня закоханих 14 лютого проводитиметься міський турнір на кубок „Вінницьких перців”.


Переглядів: 2858
Поширень: 0