З 25 лютого у широкому прокаті стартує продовження романтичної комедії «Любовь в большом городе 2». І до радості українських шанувальників якісного гумору, незаперечний авторитет Володимира Зеленського посилено вітчизняним музичним супроводом. Нарешті до саундтреку увійшла пісня від українського гурту. Нею стала композиція «Олені» від гурту «ТІК». «Олені» звучать в кульмінаційній сцені фільму, коли героям доводиться приймати найважливіші рішення у житті.

ТІК: «Олені» -2 або «Любовь в большом городе -2»

Федір Фомін (Музичний продюсер фільму «Любовь в большом городе 2»): « У нас в офісі, всі думають, що це пісня «Про любов і Чукотку», тому радісно і завзято наспівують, як рідну. Текст ніхто не розуміє, тому всі вправляються у переосмисленні і реміксах. Мені Володя Зеленський по дружбі переклав слова, сумніву брати чи не брати композицію в саундтрек, не виникало. Тим більше, ще з першого фільму я страшенно хотів українську музику, і не просто виконавців родом з України, а українську мову, і український хіт. Коли в якійсь соціальній мережі я випадково побачив кліп «Сірожине Пірожино», я точно зрозумів, що це – моя група, і був винагороджений справжнім кладезем оптимізму і романтики».

ТІК: «Олені» -2 або «Любовь в большом городе -2»

Пригоди невгамовного Володимира Зеленського у компанії Олексія Чадова, Віллє Хаапсало, Вєри Брєжнєвої, Насті Задорожної , Світлани Ходченкової і самого «Великого і Прекрасного» Філіпа Кіркорова на цей раз відбуваються у Тайланді. Перед сексуально заклопотаною трійцею повстане важке випробування: виявиться, що постійні заняття сексом призводять не тільки до появи дітей, а й до їх повної відсутності. В той час, коли наші неголені мачо, всі як один, готові насолодитись щастям батьківства, виявляється, що вони стали жертвами страшного закляття – тільки один може стати батьком... той, який виявиться найспритнішим!

Небритий і проникливий, філософський вокал Віктора Бронюка, помножений на душевні терзання головних героїв складають незабутнє епічне полотно, насолодитись котрим, з 25 лютого можна буде в кожному кінотеатрі від Чукотки до Чопу.


Переглядів: 4251
Поширень: 0