На будівлі колишнього історичного готелю «Франсуа», що по Соборній,50 художники створюють мурал «Янгол». Його автором є вінницький художник Антон Ходаков. Це вже третій малюнок, який роблять художники в цьому році у рамках проекту «VIN-ART-CITY».

До Дня народження Вінниці, яке відзначатимуть 3 вересня, у місті з’явиться 6 шедеврів вуличного мистецтва. Стіни кількох будівель розмалюють у рамках мурал-арту «VIN-ART-CITY». Першим почали втілювати в життя проект «Старий Амстердам» (автор Ірина Поліщук) на будівлі по Соборній,22. Потім – «Річку Буг» (автор Артур Столярчук) на технічній будівлі по проспекту Коцюбинського.

«4 серпня художники почали створювати мурал «Янгол» на стіні будівлі по вулиці Соборній,50. Його автором є Антон Ходаков. Мурал розташований на центральній вулиці Вінниці, завдяки чому його бачитимуть багато вінничан та гостей міста. Раніше ця стіна була непримітною, а тепер, навіть під час роботи, вона привертає увагу. Багато людей підходять і цікавляться що це за картина, фотографують. Цей ангел охоронятиме наше місто», – каже голова ГО «Лабораторія актуальної творчості» Олександр Нікітюк.

Наступний у планах – «Соняшник» на Гоголя,1 від Тараса Довгалюка. Також в рамках цьогорічного проекту чеські художники нанесуть малюнок на будівлі «ВІНТЕРА», що по вулиці Театральна,15, що стане продовженням проекту «Вінниця – місто мрій». Дерево знань художники Наталія Лісова, Олександр Марченко, Володимир Ходак намалюють на одній зі стін школи №34, що по вулиці Миколи Ващука (колишня Квятека).



Переглядів: 3707
Поширень: 0