Нагадаємо, що з ініціативи міського голови Володимира Гройсмана у грудні минулого року виконком міської ради спільно зі студією сучасних танців «ТриЗет» розпочали танцювальний проект «Маленькі хіп-хоппери», у якому взяли участь більш ніж 200 дітлахів. Під час занять майже 50 учасників пройшли конкурс та були допущені до фіналу.

Хіп-хоп для вінницької малечі

Іван Козак, керівник студії «ТриЗет» - «На заняття сучасними танцями прийшло багато здібних дітей, ми надамо максимальні можливості для розвитку їх таланту».

Протягом двох годин, діти демонстрували на сцені набуті якості танцюристів. Учасники були поділені на вікові групи від 3 до 7 та від 8 до 11 років, з кожною з яких займалися тренери. Усі групи підготували спеціальні номери, у яких максимально показали здобуті протягом навчання танцювальні здібності.

Саме серед них конкурсна комісія проведе відбір найталановитіших дітей до танцювального колективу, для якого вже зараз розпочинається ремонт приміщення під майбутню дитячу студію. Також виконком міської ради буде фінансувати роботу тренерів студії «ТриЗет», тому діти-переможці зможуть продовжити навчання безкоштовно.

Хіп-хоп для вінницької малечі

Руслан Анфілов, начальник відділу сім’ї, молоді та туризму міської ради – «Танцювальний проект для маленьких вінничан став ще однією подією з розвитку талантів. Найближчим часом запрацює Школа для роллерів і скейтерів, в планах - відкриття Студії технічної творчості і Академії маленьких знавців історії Вінниці».

Дітлахи потішили публіку гарними костюмами, цікавими номерами та сучасною музикою. По завершенню кожному з маленьких хіп-хопперів були видані дипломи та солодкі призи. Окрім учасників, глядачі також побачили професійний колектив студії «ТриЗет» з чудовим танцювальним номером.

Заняття танцями – це не тільки захоплення, це всебічний розвиток вашої дитини. Отже, головна ціль цього проекту вже досягнута, і незабаром у Вінниці з’явиться ще один дитячий колектив, що продовжить шлях до танцювальних вершин.


Переглядів: 5946
Поширень: 0