— У кліпі солістки гурту Даша Астаф’єва та Юлія Кавтарадзе ходять оголеними по торговому комплексу. Ми ж дівчат замінили хлопцями, — розповідає капітан ”Кредитки” 20-річний Артем Калініченко. — Просили, щоб нас пустили в ”Магіцентр”, там приміщення найбільше схоже з оригіналом. Писали керівництву офіційні листи, але нам відмовили. Тоді рішили, що все можна зробити на вулиці.

Головні ролі виконали 19-річні Сергій Басараб та Олег Калашніков. Інтимні місця хлопці прикрили чорними стрічками з картону. Зйомки тривали два дні. Задіяли парковку біля супермаркету ”Метро”, підземний перехід до ринку Урожай, сквер ім. Козицького, площу біля пам’ятника Стусу, стадіон Центрального парку відпочинку, майдан біля Будинку офіцерів.

— Найцікавіший фрагмент у трамваї, — продовжує Артем. — На кінцевій Барського шосе в салон хлопці зайшли вдягнуті. Роздягнулися всередині. З трамвая їх вигнали на другій зупинці. Запам’яталася одна бабуся. Вона з таким захватом дивилася, так сказати, на ”п’яту точку” Сергія. Пасажирів не попереджали, що знімаємо кліп. Хотіли зазняти природну реакцію людей. Така техніка в КВНі називається самозйом. Чув, що в оригіналі ”Верьовок” були також випадкові покупці.

Два дні акторам довелося ходити вулицями голими. Надворі -7°С.

— На другий було ще холодніше, — згадує Калініченко. — Спочатку рятували їх гарячою кавою. Та це не допомагало. Тоді зігрівали перевіреним способом — 50 грамів коньяку. Ніхто не захворів.

Під час зйомок хлопців перепинив міліцейський патруль.

— Ми пояснили, що це для діла, довго шокувати людей не будемо. Нас не затримували, — радіє капітан команди. — Правда, перехожі були в паніці. На зупинці біля ”Книжки” спочатку було море людей. Як побачили нас із камерою, розбіглися в різні боки. Найбільше подобалося дівчатам. У нас просили номери телефонів, запрошували в гості та сауну.

Пародію монтував звукорежисер ”Кредитки” 19-річний Максим Ткачук.

— Аби було схоже, ніби хлопці співають, а не просто відкривають рота, на зйомках включали на плеєрі пісню, — каже Ткачук. — Під час монтажу було важко накласти відео на музику так, щоб усе сходилося.

”ГПУ” надіслала ролик продюсеру ”Нікіти” 40-річному Юрію Нікітіну.

— Нормальне відео, — коментує той. — Дуже сподобалося. Спасибі хлопцям. Ця пародія — перша, яку бачу на наш кліп ”Верьовки”.


Переглядів: 26172
Поширень: 0