До Дня народження Андрія Кузьменка, якому сьогодні виповнился б 48 років,  Pianoбой випустив кавер-версію пісні Скрябіна "Шампанські очі" та офіційний відеокліп.

Над створенням кліпу працювали близько сотні фанів творчості Дмитра Шурова, які розмальовували картинки на власний розсуд та різними барвами, що у подальшому стали основою кліпу. Загалом було розмальовано більше 2 тисяч картинок.

Ось що розповів про прем'єру виданню Vogue.ua сам Дмитро Шуров: "Шампанські Очі" - одна з багатьох недооцінених і маловідомих пісень Кузьми, який міг щиро й іронічно співати про людські почуття, як ніхто. Відразу після триб'юту багато хто чекав студійну версію пісні в нашому виконанні, адже тільки на офіційному каналі концерту на youtube її подивилися 750 тисяч глядачів. Якийсь час займатися цим було занадто боляче. Але час лікує: Андрій, разом з Девідом Боуї і Джоном Ленноном, вже більше року доглядає за нами зі своєї студії на небесах. І я вирішив, за згодою дружини Андрія Світлани, якій і була колись присвячена пісня, все таки записати і видати "Шампанські Очі". Для пісні це можливість отримати нове життя, а для мене - ще раз висловити безмежний респект одному з кумирів мого дитинства ".

Ідея кліпу та режисура належить Андрію Бояру (Moustache Cinema). Оператори - Андрій Кучмій, Іван Рудюк, Андрій Бояр. Актори - Анна Ребрікова та Євген Вікгорст

Пам'яті Кузьми Скрябіна. Офіційний відеокліп на пісню Андрія Кузьменка "Шампанські Очі" у виконанні Pianoбой.

Приємного перегляду!



Переглядів: 4313
Поширень: 0