Вінничани знову дивують членів журі різноманітних телевізійних шоу  своїми талантами. Цього разу "запалили" зал та суддів шоу "Х-фактор" своєю майстерністю,  драйвом, емоціями та талантам вінницький гурт «The Hypnotunez».

The Hypnotunez – вінницький  український оркестр дикого джазу, який поєднує в собі традиції старого доброго свінгу, ритм-н-блюзу та рок-н-роллу з енергетикою панк-року та інших видів сучасної, та не дуже музики. Самі музиканти позиціонують свій стиль як shout-swing, та вже встигли зарядити своїми піснями майже усі міста України. 

Для хлопців музика - сенс життя. Заради музичної кар'єри Гєра Луідзе покинув навчання в університеті. Втім, як зізнався музикант у своєму інтерв'ю, ні разу не пожалкував через свій вибір.

Виступ цих учасників привів у захват суддів, більш того, Юлія Саніна після виступу гурту натиснула на "золоту кнопку". Це означає,  що конкурсант, за якого натиснули кнопку, з'явиться тільки в прямих телеефірах, не потрапляючи ні в "будинку суддів", ні в тренувальний табір.

Чим же так здивували вінничани суддів шоу "Х-фактор" - пропонуємо подивитися у відео. 

 

 

 



Переглядів: 8645
Поширень: 0