4 жовтня в Палаці мистецтв відбулась гра Кубку КВН. З семи команд, що боролись за  до фіналу, лишилось тільки три. Що поробиш - курчат рахують саме на осінь. Але не без прибутку: на півфіналі серед глядачів знайшлась "нова" вінницька команда! Це команда факультету філології та журналістики Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Пятірка симпатичних та жвавих дівчат під назвою "Хочу заміж!" не тільки підтримувала гравців на сцені, а і спромоглася сама вийти на неї! Вона навіть одержала перемогу у бонусному конкурсі переспівок! Результат гри такий: "Ізолента" (ВНТУ) 8,4+7,8+8,4+0,6=25,2;  "Головоломка" (зб ВНМУ і ВНАУ) 7,2+7,2+8,2+0,4=23,0: "Все возможно" (зб старшокласників) 6,8+6,4+6,0+0,2=19,4. 

У фіналі 17 листопада за Кубок Вінниці з гри КВН сезону 2016 року будуть боротися команди "Ізолента" та "Головоломка". Хто ще буде Їм опонувати стане зрозуміло  пізніше. А дівчата з команди "Хочу заміж!" запрошені виступити як гості.

За Кубок Вінниці з КВН боротимуться команди "Ізолента" та "Головоломка"

5, 6 жовтня вирішувалось які команди зіграють 1-го грудня у фіналі Чемпіонату міста  з гри КВН.  На передостанній старт сезону вийшли п'ять команд: «Наша Тирь», «Говорітє на івритє», «Базар-вокзал», «Все Буде Добре» та «Моя проВіннція». У першій абсолютно рівній грі між медиками та збірної «ивритоговорящих» все вирішив останній конкурс, в якому «Наша Тирь» поступилася супернику лише кількома десятими балу. У другій грі, команда «Все Буде Добре» з Політеху і перед останнім конкурсом відірвалася від переслідувачів на три бали, але їй  не вистачило сил «дотиснути» суперників, а «Моя проВіннція» не втратила свого шансу, випередивши їх у підсумку на один бал. Всі команди показали досить високий рівень гумору, міцно повеселивши глядачів.

За Кубок Вінниці з КВН боротимуться команди "Ізолента" та "Головоломка"

Крім пустощів та веселощів гумористи спільно з працівниками Міського Палацу мистецтв підтримали «Консервативну акцію», зібравши смаколики для наших військових.

За Кубок Вінниці з КВН боротимуться команди "Ізолента" та "Головоломка"



Переглядів: 2959
Поширень: 0