Другий кінофестиваль «Короткий метр із Нідерландів» відбувається цього місяця у Києві, Харкові, Львові, Луцьку та Вінниці. Всього в рамках фестивалю буде показано 18 короткометражних фільми, що надані Інститутом кіно Нідерландів. У вінницькому кінотеатрі «Родина» дивіться першу програму короткометражок з 28 по 31 жовтня. Початок сеансу о 20.00. Фільми йдуть мовою оригіналу із українськими субтитрами.

Традиційно програма фестивалю складається із двох частин - двох програм, до кожної з яких включено по 9-ть фільмів. До кожної із програм увійшли фільми різних жанрів: комедії, драми, анімація, фентезі, мелодрами. Всі фестивальні фільми відзначені міжнародними фестивалями та мають високий рейтинг кінокритиків.

У 1-й програмі фестивалю можна буде побачити стрічки: «Покінчити з цим завтра», «Все життя», «Фантом Малагуті», «Смарт-пес», «Зацикленість», «Ведмеді на дорозі», «Імператор», «Off-ground» і «Джованні і водяний балет». Загальний хронометраж становить 78 хвилин. 2-га програма представлена наступними короткометражками: «На дні», «Поєднані польоти», «Дірка в моєму серці», «Трейлер», «Р», «Те, що між нами», «Все ті соняшники», «Блакитний місяць», «Картина світу». Вона триватиме 80 хвилин.



Переглядів: 3095
Поширень: 0