Запальний гурт O.Torvald відвідав 4 листопада Вінницю в рамках всеукраїнського туру “#Нашілюдивсюди”. Концерт був запланований на 19:00 в приміщенні нічного клубу “Feride Plaza”. Поціновувачів української рок-музики зібралося досить багато, тому концерт розпочався з незначним запізненням. При вході до концертної зали можна було придбати сувенірну продукцію з логотипом групи, а також новий альбом за одноіменною назвою туру.

Розігрівав публіку досить відомий альтернативний рок-гурт з Донеччини - “Fontaliza”. Вінничани хлопців вже знають, оскільки вони неодноразово давали концерти в нашому місті, тому зустріли їх оплесками та радісними оваціями. “Fontaliza” виконували свої пісні українською, російською та англійською мовами протягом 40 хвилин.

Близько 20.30 на сцені з’явився Женя Галич — фронтмен гурту O.Torvald. Більшість людей, що сиділи за столиками, приєднались до тих, хто вже стояв у фан-зоні. Емоціям вінницьких фанів не було меж вони підспівували, танцювали, знімали відео. Женя Галич подякував зі сцени всім, хто прийшов на цей концерт вже не вперше. Також він згадав інші концерти у Вінниці і те, що одні з перших пісень гурту були записані на студії поруз з Будинком офіцерів.

Вінничани  підспівували, танцювали та знімали відео на концерті  O.Torvald

Прозвучали такі пісні, як “На дні”, “Копы”, “Все з початку”, “Без тебе”, “ Не вона” та інші. Сингл “#Нашілюдивсюди” O.Torvald виконували двічі, адже вінничани не хотіли відпускати так швидко музикантів зі сцени. Також хлопці виконали пісню “Киев днем и ночью”, яка стала головним треком до одноіменного популярного серіалу.

Вінничани  підспівували, танцювали та знімали відео на концерті  O.Torvald

В цілому концерт не поганий. Нові пісні звучали якісно в плані музики. Але текстів чути не було зовсім. І не було такого драйву, який був на минулих концертах. Здалось ніби хлопці трохи розслабились. - прокоментував відвідувач музичного заходу Дмитро.

Вінничани  підспівували, танцювали та знімали відео на концерті  O.Torvald

На завершення виступу у Вінниці Женя Галич роздав фанатам автографи, а також запросив усіх бажаючих на продовження вечору в паб «BEEF EATER». Концерт скінчився о 22:00.



Переглядів: 3327
Поширень: 0