Сьогодні ми продовжуємо інформувати наших читачів про новоспечені музичні гурти Вінниці. Ми познайомилися ближче з учасниками гурту «Black&White» у складі Дмитра Боровського і Анни Гехт. Дует часто виступає у пабах та на молодіжних фестивалях нашого міста з акустичною програмою. Музиканти з «Black&White» виконують кавери на відомі гурти: «Sum 41», «Arctic Monkeys», «Foo Fighters», «The Pretty» та інші.

- Як ви познайомились? Як вирішили організувати спільний проект?

- Я випадково влітку знайшов відео з виступом Ані в інтернеті. Після перегляду був дуже вражений голосом, тому відшукав її сторінку у соцмережі. Одразу запропонував зробити спільну акустичну програму і спробувати з нею виступити. Мене дуже зацікавила її зовнішність, харизма та подача голосу. – розповідає музикант Дмитро Боровський.

- Чим ваш гурт особливий? Яку музику виконуєте?

- Особливий він, насамперед,  для мене особисто, адже тут я тільки граю і майже не доводиться співати, як в моєму іншому гурті «ACROSS THE ROAD». – усміхаючись коментує Дмитро.

- А я думаю, що людям ми цікаві тим, що на наших концертах можна почути відомі пісні різних світових гуртів в цікавій обробці та з оригінальним виконанням. – поділилась солістка гурту «Black&White».

гурт «Black&White» у складі Дмитра Боровського і Анни Гехт

- Чи бувають у вас творчі конфлікти?

- Глобальних творчих конфліктів ще не було. Якщо помічаємо, що назрівають, якісь суперечки, то стараємось відразу їх уникнути, - відзначає Анна. -  Є власний досвід в музиці, орієнтуємось і на відомих виконавців.

- На яку публіку орієнтована ваша музика?

- Ми не орієнтуємося на певний вік чи стать. Просто робимо те, що нам подобається та, сподіваємось, справляє приємне враження на слухачів, - зауважує Дмитро Боровський.  - Часто навіть не знаємо хто буде на наступному концерті: чи старші по віку люди, чи молодь.

- Як ви ставитеся до критики? Якісь відгуки чули про вашу творчість?

- Нормально ставимося до конструктивної критики. Поки що чули тільки позитивні відгуки. У Ані концертний досвід багаторічний. Вона чітко і точно знає що і як потрібно виконувати. І я впевнений, що це не навмисно, а мимоволі, тому виглядає дуже ефектно. – поділився Дмитро.

гурт «Black&White» у складі Дмитра Боровського і Анни Гехт

- Чого хочете досягнути у своєму тандемі?

- Розширити програму та створити повноцінний бенд.

- Де, в основному, граєте?

- Наразі у вінницьких пабах, але прагнемо більшого, звісно! Хочеться розвиватись та дивувати своєю музикою людей з інших міст!

Ми, в свою чергу, сподіваємося, що заплановане музикантам вдасться здійснити. Слідкуйте за афішами виступів, щоб вживу оцінити творчі здібності молодих вінничан.



Переглядів: 2820
Поширень: 0