Вже 16 років поспіль поети з різних куточків України збираються у Вінниці, щоб обрати кращого та оголосити його почесним володарем Малахітового носорога. Це щорічний зимовий подарунок любителям поезії та драйву. І от знову розпочато полювання на рідкісного звіра, який цього разу завітає до галереї ІнтерШик де і знайде свого володаря. Проект просувають Лірики Т, В&B та галерея ІнтерШик.

Організатори обіцяють, що цього року буде дещо гарячіше, а інтрига буде триматися до вирішального фінального пострілу. Лише після того ми дізнаємось ім’я найбільш вдалого мисливця на Малахітову звірюгу. І станеться це 10 грудня у ІнтерШик (4-й поверх). Початок о 17.00.

Щоб взяти участь в полюванні потрібно надіслати один свій класний текст (не більше 40 рядків) на одну з цих адрес (з позначкою в темі листі «Для носорога») українською або російською мовою: [email protected], [email protected]. У листі крім тексту потрібно написати ім'я або псевдонім і одне єдине речення про себе, яким вас буде представлено шановній публіці.

Конкурсні тексти будуть прочитані анонімно, тобто не самими авторами, а іншими учасниками «полювання», обраними в процесі випадкового жеребкування. Таким чином буде обрано кращий ТЕКСТ, а не саму чуттєву блондинку або ліричного Ромео.

У Вінниці розпочато "полювання" на рідкісного звіра: хто із поетів стане володарем "Малахітового носорога"?

Для знайомства з новими обличчями традиційно діятиме «вільний мікрофон». Вхідні квитки діятимуть як «виборчі бюлетені», ними голосуватимуть за кращого. Скільки квитків – стільки й голосів! Тож, присуджує перемогу виключно зал і його глядацькі симпатії.

Головний приз – малахітова статуетка носорога, яка довгими зимовими вечорами все життя нагадуватиме переможцю про тріумф. Вечір буде супроводжувати жива гітарна музика у виконанні студентів училища культури і мистецтв ім. Леонтовича.

Взяти участь може кожен незалежно від віку, статі, регалій і кількості друкованих видань. Але пам'ятайте, що Малахітовий носоріг один! І здобути його неможливо заочно. Потрібно з’явитись на «полювання» та відхопити приз у важкій боротьбі.

Вхідний квиток на свято «полювання»: 40 гривень.



Переглядів: 2973
Поширень: 0