17 листопада о 18.00 у РЦСМ «АртШик» відбудеться презентація та показ нової колекції «Christmas & Cock-a-doodle-doo» («Різдвяний півник») від Людмили Бушинської і ТМ «RUTA». В рамках показу також відбуватиметься відкриття виставки живопису сучасної київської художниці Ольги Акасі, яке розпочнеться напередодні, о 17.30.

Східна традиція зустрічі Нового року стала популярною у всій Європі, Україна теж не стоїть осторонь. 2017 стане роком Вогняного Півня. Щоб достойно зустріти прийдешній рік відомий український дизайнер, Людмила Бушинська влаштовує дивовижний показ нової колекції одягу «Різдвяний півень».

Півень - це птах, який відрізняється яскравим оперенням, грацією і випромінює життєрадісність. Тому новостворена колекція відрізняється ошатністю та натуральністю. Оксамит, шовк, льон, ручна вишивка та гаптування бісером, натуральне хутро норки, дорогі прикраси із золота та срібла. Все це маленькі складові надзвичайного святкового показу.

Людмила Бушинська запрошує побачити та почути «Різдвяного півня»Людмила Бушинська запрошує побачити та почути «Різдвяного півня»

Людмила Бушинська та Ольга Акасі

Цей символ знаменує початок чогось нового, адже одним з перших сповіщає про народження дня. ТД «Галерея Інтершик», якому виповнюється 9 років, починає новий відлік, як «Культурний Центр «Галерея ХХІ»». Ми є носіями культури, мистецтва, тому показ колекції буде проходити в оточенні вишуканого живопису від Ольги Акасі – художниці класичного направлення, що працює в техніці майстрів італійського Відродження, полотна якої дивовижним чином оспівують жіночу грацію, красу та ніжність, і випромінюють хвилі енергії, яка передається оточуючим.

Людмила Бушинська запрошує побачити та почути «Різдвяного півня»Людмила Бушинська запрошує побачити та почути «Різдвяного півня»

Показ святкової колекції є благодійним заходом на користь ІІІ Всеукраїнського пісенного фестивалю-конкурсу «Золотий птах» для дітей та молоді з обмеженими можливостями – генеральною репетицією, де кожен зможе стати моделлю феєричного шоу та відчути себе меценатом.

Людмила Бушинська запрошує побачити та почути «Різдвяного півня»Людмила Бушинська запрошує побачити та почути «Різдвяного півня»

Півень - це птах, який відрізняється дзвінким голосом. Тому наше свято наповнене музикою та дзвінким співом колядок, щедрівок, ритуальних пісень, які подарує нам «Етномайстерня Коло». Вони надзвичайно енергійні та цілеспрямовані, їх темпераменту позаздрити, вони буквально випромінюють хвилі енергії, які передаються оточуючим.

Людмила Бушинська запрошує побачити та почути «Різдвяного півня»

Всеукраїнський пісенний фестиваль-конкурс "Золотий птах"

Ольга Акасі (Olga Akasi) - українська художниця. Народилася в Києві, в 1970 році. З відзнакою закінчила художню школу, вчилася у коледжі мистецтв Грекова (Одеса) і стажувалася в музеях Москви, Санкт-Петербурга. Вивчала манеру роботи Дюрера, Тіциана, Рембрандта та ін. Основний напрямок – портрет: філософський портрет-образ, поетичний портрет, історичний портрет, репрезентативний (на замовлення), мета роботи над якими полягає не тільки в уявленні портретованого на картині, але й в акцентуванні і розвитку можливостей сучасного портретування за допомогою практично втрачених технік.

Людмила Бушинська запрошує побачити та почути «Різдвяного півня»

Етно-гурт "КОЛО"

У програмі вечора:

17.00 - відкриття виставки київської художниці Ольги Акасі
18.00 – початок презентації
18.10 - вступне слово дизайнера Людмили Бушинської
18.20 - виступ «Етно-гурту КОЛО»
18.30 - показ нової колекції одягу Людмили Бушинської
19.00 – святковий фуршет



Переглядів: 3840
Поширень: 0