Неординарний Pianoboy вражав вчора вінницьку публіку своїм талантом. Концерт проходив у театрі ім. Садовського, а перед заходом відбулася прес-конференція, організована S!VAK. Concert agency.  Дмитро Шуров відповідав на запитання журналістів та прихильників. До речі, музикант зазначив, що не відчуває ностальгії за Вінницею, адже звик жити за принципом «тут і зараз».

- Розкажіть детальніше про альбом «Take off», а також про те, як змінилась ваша творчість за сім років існування гурту?

- Ми в Вінницю приїжджаємо з цим альбомом вже четвертий раз, але нарешті будемо виступати в підходящому залі. Вперше у театрі Садовського я грав з гуртом «Океан Ельзи» у 2000 році. Для мене це місце дуже дороге. Про альбом мені немає чого сказати, адже кожен його сприймає по-своєму. Щодо гурту «Pianoboy», можу лише зауважити, що змінилось багато чого в мені, в моєму оточенні та країні, що не може не впливати на творчість.

Pianoboy зібрав аншлаг у вінницькому театрі імені Садовського

- Ви граєте на різних інструментах. Який найбільше вам імпонує?

- Якщо подивитись у Youtube, що зараз вміють музиканти, то це фантастика! Є люди, які сидять за сміттєвим баком і на ньому так грають, що важко повірити. Головне, щоб була емоція, а на чому грати – не важливо. Мою пісню «Відьма» можна зіграти на будь-чому, навіть на стаканах.

- Нещодавно у мережі з’явилася відеоробота на композицію «Неисправимый». Хотілося б дізнатися чи вдалося все реалізувати у кліпі?

- Я ніколи не задоволений своєю роботою, але це дає стимул рухатись далі і робити щось краще. Вперше за довгий час я постійно є в кліпі. Це був своєрідний виклик, але мені сподобалось бути в образі п’яниці, в образі старця. Я хотів донести людям той факт, що в житті ти піддаєшся різним спокусам, і дуже важко залишатися при цьому самим собою.

Pianoboy зібрав аншлаг у вінницькому театрі імені Садовського

Концерт «Pianoboy» розпочався з невеликою затримкою, адже бажаючих потрапити на виступ земляка виявилося досить багато. Глядацька зала театру ім. Садовського була заповнена вщент. Дмитро Шуров розпочав з пісні «Родимки», а також виконав «Бандерлоги», «Не прекращай мечтать», «Кохання», «Горя чуть слышно», «Ведьма», «Так добре з тобою» та інші пісні альбому «Take off». Не зважаючи на академічність приміщення, вінничани танцювали, підспівували, знімали відео та вигукували захопливі фрази.

Pianoboy зібрав аншлаг у вінницькому театрі імені Садовського

Одразу після концерту відвідувачі залишали свої відгуки на офіційній сторінці музиканта в соцмережі «Вконтакті»:

- Дякую за цей неймовірний концерт в Вінниці! Це найкраще, що чули мої вуха. Неймовірна енергетика! – зауважив В’ячеслав Семенюк.

Pianoboy зібрав аншлаг у вінницькому театрі імені Садовського

- Це було дійсно круто, емоції зашкалюють. Дякую «Pianoboy» за чудовий концерт у Вінниці. Так я вже давно не танцювала і не співала. Зірваний голос, музика досі крутиться у голові, а заряду позитиву на весь тиждень вистачить. – залишила коментар Любов Муравель.



Переглядів: 3281
Поширень: 0