Вже у неділю вінничани зможуть почути нову концертну програму від улюбленої вокальної формації «Піккардійська терція»! Неперевершений вокальний секстет, який вже восени наступного року відзначить свій чверть-столітній ювілей, запрошує насолодитись абсолютно новими піснями та поспівати улюблені хіти разом.

27 листопада о 19.00 в театрі імені Садовського заповнений зал знову затамує подих, щоб почути новеньке від «Піккардійців». Концертну програму «Лети...», яку у жовтні уже чули в близько двох десятках міст сходу та півдня України, невдовзі почують у Вінниці. А після нашого міста «Терція» співатиме ще у семи містах Західної та Центральної України, щоб повернутись з різдвяним концертом до рідного Львову. 28 листопада «Піккардійці» візьмуть участь у концерті пам’яті Миколи Мозгового у Києві, в Палаці «Україна», де відомі українські артисти виконуватимуть пісні маестро. «Піккардійська Терція» виконає пісню Мозгового «Зачаруй нас любов».

«Піккардійська Терція» розпочне зимову частину свого всеукраїнського туру з Вінниці

У нашому місті «Піккардійська Терція» має силу-силенну щирих прихильників, яких ледь не щороку частує великими концертами. Також доброю традицією стали денні камерні концерти колективу у Вінницькому військовому шпиталі. Так буде і цього разу. А ввечері у переповненій театральній залі сотні прихильників підспівуватимуть улюблені хіти та нові пісні разом з Андрієм Капралем, Славком Нудиком, Володимиром Якимцем, Андрієм Шавалою, Богданом Богачем та Романом Турянином.

«Піккардійська Терція» розпочне зимову частину свого всеукраїнського туру з Вінниці

Квитки – за телефонами у Вінниці: 52-60-32, 65-999-8, 67-09-07, 067 455-76-46.

«Піккардійська Терція» розпочне зимову частину свого всеукраїнського туру з Вінниці



Переглядів: 3779
Поширень: 0