Недільного вечора, переповнений зал театру вкотре зустрічав вихід на вінницьку сцену уславленого секстету «Піккадійська Терція». Вокальна формація, що наступного року святкуватиме свій чверть-столітній ювілей, вже десять років поспіль регулярно навідується до нашого міста з концертами і тішить любителів вокального співу чудовими хітами, виконаними за допомогою виключно живих голосів.

У нашому місті «Піккардійська Терція» має силу-силенну щирих прихильників, яких ледь не щороку частує великими концертами. Також доброю традицією стали денні камерні концерти колективу у Вінницькому військовому шпиталі для наших воїнів і тих, хто піклується про їх здоров’я. Так було і цього разу. А вже ввечері, у театрі, сотні прихильників підспівували улюблені пісні разом з Андрієм Капралем, Славком Нудиком, Володимиром Якимцем, Андрієм Шавалою, Богданом Богачем та Романом Турянином.

«Ми вас любимо!» - зізнавались «Піккардійці» вінничанам 

Цілий оберемок пісень приготували «Піккардійці»: звучали пісня з репертуару «Скрябіна» «Шукав свій дім», «Капелюх» та «Запроси мене у сни» Івасюка, «Жовті стрічки» Гадюкіних, «Зачаруй нас любов» Миколи Мозгового. Стоячи та в абсолютній тиші слухали вінничани «Пливе кача».

«Ми вас любимо!» - зізнавались «Піккардійці» вінничанам

А «Старенький трамвай» співали усі разом. Особливо ж відзначились голосним співом з глядацької зали хлопці вінницького ансамблю «Водограй», за що їм щиро дякували «Піккардійці».

«Ми вас любимо!» - зізнавались «Піккардійці» вінничанам

 

Довго не відпускали зі сцени «Терцію», тож співали всім залом «на біс» ще «Champs Elysées», «A Kind of Magic», «Shizgara» та інші хіти. А потім зізнавались у коханні: «У Вінниці ми як вдома! Дякуємо вам за щирі оплески! Ви нам подарували свято!», – говорив Андрій Капраль за всіх «Піккардійців». Почуття абсолютно взаємні, тож вінничани чекають на приїзд метрів акапельногго співу з святковою програмою наступного року.

«Ми вас любимо!» - зізнавались «Піккардійці» вінничанам

 



Переглядів: 2947
Поширень: 0