Днями у бібліотеці-філії №11 (вул.Князів Коріатовичів, 189) відкрилася виставка графіки «5х5». Свої роботи (по п'ять картин) представили п'ять художників: Грищук І., Гринюк Л., Пелешко О., Якорєва Н., Жілінскайте К. Всі є членами Національної спілки художників України.

Грищук Іван працює в жанрі декоративної композиції, портрету, натюрморту, жанрової картини, а також у галузі книжкової графіки та храмового розпису. Учасник обласних, республіканських виставок. Гринюк Леонтій - заслужений діяч мистецтв України з 1999 р., живописець, графік, художник декоративно - прикладного мистецтва. Учасник обласних, республіканських та міжнародних виставок.

У бібліотеці №11 відкрилась виставка графіки «5х5»

Пелешко Олександр працює у техніці акварельного і воскового живопису. Автор-ілюстратор до творів Т. Г. Шевченка. Якорева Наталія - графік, учасниця обласних і республіканських виставок. Жілінскайте Крістіна - Заслужений художник України з 2013 р. Учасниця республіканських (в Литві та в Україні), всесоюзних та міжнародних виставок. Працює в галузі станкового живопису, класичного вітража та художнього скла, графіки.

У бібліотеці №11 відкрилась виставка графіки «5х5»

Запрошуються всі цінителі мистецтва відвідати виставку, яка триватиме до 24 січня 2017 року. Бібліотека працює з 10 до 18 години. Вихідний день – середа.



Переглядів: 3550
Поширень: 0