Особлива батьківська заповідь Чарлі Чапліна своїй донечці: «Танцюй, моя Джеральдіна…» і український народний блюз на біс! Гра на саксофоні без допомоги рук і чимало вражаючих пісенних прем’єр!

Святковий концерт Арсена Мірзояна, який рівно тиждень тому пройшов у Вінниці в рамках ювілейного гастрольного туру «5 років», був багатим на сюрпризи.

23 листопада у Будинку офіцерів вінничани співали всією залою і захоплено вслухалися в кожну нотку з уст улюбленого артиста.

Дві години смакували лірику у всій її розмаїтості. Із глибинною філософією, надривом та емоціями на грані, тремтливою простотою відвертості і тонким присмаком гумору.

- Привіт, Вінниця! Ви не уявляєте, з яким відчуттям ми сьогодні вийшли на сцену. У нас завтра - вихідний! – вийшовши на сцену, привітав вінницьких шанувальників Арсен Мірзоян. - Але ми ще нормальні пацани. Тому трішки розігріваємось!

Його ювілейний тур, присвячений 5-річчю на великій сцені, вже вийшов на фінішну пряму. Позаду чимало міст і зустрічей з шанувальниками, попереду – активна робота над новим альбомом, пісні з якого вінничани мали нагоду почути одними з перших.

Живий звук, як завжди неймовірна гра музикантів й ідеально підібраний візуальний ряд на екранах – на концерті насолода була у всьому!

Арсен Мірзоян пообіцяв повернутися у Вінницю навесні з грандіозним концертом NOTRE DAME de PARIS

У виконанні Арсена Мірзояна вінничани почули всі кращі хіти, створені артистом за 5 років: «Невчасна», «Вагітні майбутнім», «Паперовий сніг», «Смужка», «Капронові банти», «Тісто», «Зимовий пляж», «Можеш як», «Вінні-Пух», «Бувай, малий», «Стрелы», «Коли ти підеш», «Інші двері», «Поцілуй мене», «Медузи», «Тягни небо на себе» та багато інших.

Драйвові і запальні пісні органічно змінювали акустичні версії, доводячи емоції глядачів до апогею.

Арсен Мірзоян пообіцяв повернутися у Вінницю навесні з грандіозним концертом NOTRE DAME de PARIS

- Душа літає! Саме за це відчуття я обожнюю творчість Арсена Мірзояна. На його концертах завжди отримую неймовірне задоволення і щоразу не перестаю дивуватися: як йому вдається так вправно торкатися найпотаємніших струн. Просто браво! – ділиться враженнями вінничанка Людмила Даниленко.

- Концерт дуже сподобався! Особливо новий хіт «Іа», який найпершим прозвучав на концерті, і «Бувай, малий!» - пісня, з якої 5 років тому розпочалось моє захоплення творчістю Арсена Мірзояна. Особливо люблю його за щирість і те, що на концертах він завжди дійсно співає наживо, - додає Олена Пасічник.

- У Арсена Мірзояна божественний голос! Слухаєш – і ніби відчуваєш за спиною крила, - ділиться Аліна Скрипник. - Ну і окреме дякую його музикантам! Вся команда фантастична!

Після концерту, який завершився неочікуваним виконанням народного хіта «Чорнії брови, карії очі» у блюзовій обробці, Арсен Мірзоян за традицією вийшов до шанувальників на автограф- і фотосесію. А згодом до спілкування з вінничанами долучився й улюбленець публіки – віртуозний саксофоніст Володимир Лебедєв, який цього вечора порадував вінничан своєю новою «фішкою» - на саксофоні грав без рук!

Арсен Мірзоян пообіцяв повернутися у Вінницю навесні з грандіозним концертом NOTRE DAME de PARIS

На прощання Арсен Мірзоян порадував шанувальників приємною новиною: вже навесні він знову приїде у Вінницю!

16 березня о 19.00 на сцені театру імені Садовського вінничани побачать найгучніший музичний проект України – справжній концерт-сенсація «NOTRE DAME de PARIS», у якому Арсен Мірзоян співає французькою мовою і виконує одну з головних ролей – Квазімодо.

Співак інтригує: на сцені будуть 7 солістів, великий симфонічний оркестр, хор і рок-група – 150 артистів і більше 30 тонн світлового і звукового обладнання – це диво дійсно варто побачити!

Фоторепортаж з вінницького концерту Арсена Мірзояна - Марії Васильєвої.

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Арсен Мірзоян пообіцяв повернутися у Вінницю навесні з грандіозним концертом NOTRE DAME de PARIS

Арсен Мірзоян пообіцяв повернутися у Вінницю навесні з грандіозним концертом NOTRE DAME de PARIS

 



Переглядів: 3538
Поширень: 0