Заключний концерт великого туру відіграв у Вінниці гурт «Vivienne Mort». Перед виступом жителі нашого міста та журналісти мали можливість поспілкуватися з солісткою Даніелою Заюшкіною на прес-конференції. Артистка була досить відкритою до вінничан та розповіла чому не любить, коли її концерти знімають на відео:

Не те, що я категорично проти зйомок, просто люблю контактувати з глядачем, відчувати емоції з залу. Думаю, що люди не отримають тих емоцій від перегляду відео. Зазвичай вони десь залишаються в пам’яті телефону і рідко переглядаються.

Весь зал театру Садовського підняв долоні догори заради «Vivienne Mort»

Також Даніела розповіла про свої враження від туру:

Ми побували в багатьох містах, я навіть не рахувала. Також відвідали Польщу. Якщо раніше там на наші концерти приходили лише українці, то тепер підтягнулись місцеві поціновувачі, навіть підспівують, – з усмішкою розповіла солістка «Vivienne Mort».

Весь зал театру Садовського підняв долоні догори заради «Vivienne Mort»

Від вінничан пролунало запитання про зйомки кліпу у Індії. Як виявилося, відео на пісню «Пташечка» вдалося зняти в процесі іншого проекту:

- Нас запросили створити декілька саундтреків до індійського фільму у Болівуді. Тоді вже вирішили екранізувати пісню, адже було не складно знайти акторів. Мумбай –місце з неймовірною енергетикою. Це неможливо передати ні словами, ні навіть зйомкою.

Весь зал театру Садовського підняв долоні догори заради «Vivienne Mort»

Концерт «Vivienne Mort» проходив у театрі ім. Садовського. Як зауважила солістка, таке місце підходить за атмосферою і акустикою. З перших нот вінничани підспівували Даніелі. Після виконання «Грушечки» вона сказала, що глядачі у нашому місті прекрасні. Цікаво, що після кожної пісні світло на сцені повністю зникало, що створювало відчуття чогось загадкового. Окрім фортепіанного акомпанування Олександра Лежньова, особливого звучання додавав струнний квартет Black Tie.

Весь зал театру Садовського підняв долоні догори заради «Vivienne Mort»

Одна з останніх пісень, що пролунала була «Сліди маленьких рук». Весь зал підняв долоні догори та підспівував, а декого Даніела Заюшкіна мусила сама закликати не соромитись і підіймати руки. Концерт тривав близько двох годин, організатор - S!VAK. Concertagency.



Переглядів: 3313
Поширень: 0