Фестиваль "Крок до мрїї 2016" це: одна тисяча дев'ятсот вісімдесят два талановитих учасника, 18 годинний творчий марафон, 2 дні концертної програми у Будинку Офіцерів (17, 18 грудня з 10.00 до 19.00 ), 180 кубків за призові місця, 3 головних кубка за звання володара Гран-Прі, дипломи, солодкі подарунки, "новорічні півні", "Святий Миколай та обов'язково гарний настрій).

Особливістю проведення фестивалю є те, що діти-сироти, діти з багатодітних – малозабезпечених родин та діти з особливими потребами візьмуть участь у фестивалі безкоштовно, та продемонструють свою творчість на рівні з усіма учасниками.

За переконаннями організатора Фестивалю Ірини Борзової, основною метою заходу є те, аби підтримати кожну талановиту дитину, не розмежовуючи дітей за особливістю та потребами; дати можливість дітям та молоді, незалежно від фінансової забезпеченості їхніх родин, продемонструвати свої таланти на професійній сцені, та отримати оцінку висококваліфікованого журі. На фестивалі «Крок до мрії» діти з особливими потребами будуть якомога більше наближені до умов і стилю сучасного життя, адже усі вони є цінними й активними членами нашого суспільства, що дозволить створити серед учасників інклюзивне середовище!

На вихідних у Вінниці проходитиме фестиваль талантів "Крок до мрії - 2016"

Учасники цьогорічного фестивалю з міста Вінниці та Вінницької області, демонструватимуть свої таланти у номінаціях:

  • хореографія,
  • вокал
  • та оригінальний,

а також різних стилях та жанрах, серед яких: народні, сучасні та східні танці, комедійно-пародійне шоу, гімнастичному шоу, показ мод, декларування віршів, акробатичне та силове шоу, творча майстерність, народні та сучасні пісні.

На вихідних у Вінниці проходитиме фестиваль талантів "Крок до мрії - 2016"

"Дякую за підтримку та сприяння Міністерству культури України, Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації, Департаменту культури Вінницької облдержадміністрації, а також Вінницькій міській раді, які вшосте у м. Вінниця допомогають проводитм Фестиваль творчості та таланту «Крок до мрії». Вірю, що кожна дитина талановита, особлива, та повинна мати можливість розвиватись. Адже шанс на успіх та перемогу є у кожного — це лише питання наполегливості, великої праці та підтримки дорослих!" - говорить Ірина Борзова.



Переглядів: 3595
Поширень: 0