В цей день на юних гостей нашого міста, що приїхали для участі у фестивалі «Вінницькі канікули», з ранку чекали у Вінницькому державному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Садовського. Директор театру заслужений працівник культури України Володимир Лозовський люб'язно запросив дітей з Запоріжжя, Боярки та Ямполя (Сумська область) на новорічну виставу “12 місяців” (режисер народна артистка України Таїсія Славінська).

Розкішним бонусом стало після вистави для всієї делегацію відвідини театрального закулісся, де вона була зустрінута акторами, які брали участь у шоу. Спілкування та фотосесія мали особливе значення та тонус, так як на сцені в цей день були і актори, що свого часу були помітними фігурами в КВН русі Вінниці та України: Григорій Сиротюк, Володимир Олефір, Ольга Буга, Богдан Костюк.

Трейлер-фестиваль «Вінницькі канікули». День третій

Трейлер-фестиваль «Вінницькі канікули». День третій

Після обіду всі учасники проекту стали фіналістами традиційного 4-го Чемпіонату України по колядкам. Три команди кілька годин веселили та вітали вінничан по всьому місту, збираючи кошти на волонтерські програми. Переможцем чемпіонату цього року стали наймолодші КВНщики з команди “88 чудо світу” з Запоріжжя.

Третій день різдвяних канікул завершили по традиції біля новорічної Резиденції. Танцювали на вечірній гімнастиці, колядували та щедрували, співали пісень.



Переглядів: 3467
Поширень: 0