Національна прем’єра документального фільму «Воїни духу» про останні дні, години, хвилини героїчної оборони Донецького аеропорту. Кіно про честь, вірність та братерство українських «кіборгів» покажуть у кінотеатрі «Родина».

Прем’єрний показ стрічки у Вінниці відбудеться 20-го січня о 14:00 годині у міському кінотеатрі “Родина”, додатковий показ – о 16:00. Організатори планують запросити на прем’єрний показ українських військових, які брали участь у військовому конфлікті на Донбасі.

Міжнародний аеропорт імені Сергія Прокоф’єва був розташований на північному заході міста Донецька. Призупинив обслуговування рейсів 26 травня 2014 року після захоплення бойовиками терористичної організації «Донецька народна республіка» і остаточно оголошений закритим 3 червня 2014 року. Зруйнований в ході бойових дій між бойовиками ДНР та українською армією впродовж червня 2014 — січня 2015 року.

У п'ятницю у Вінниці відбудеться національна прем'єра документального фільму про оборону Донецького аеропорту

Загалом бої за ДАП тривали 242 дні, поки будівлю не було повністю зруйновано. За мужність та відвагу українських військових, які захищали аеропорт, бійців у народі почали називати «кіборгами»

Кінострічка буде у прокаті кінотеатру до другого лютого включно. Квитки можна придбати у касах кінотеатру за адресую вулиця Оводова, 47. Вартість квитка – 20 гривень.



Переглядів: 3206
Поширень: 0