27 березня до Вінницької обласної філармонії завітає піаніст Єгор Грушин з програмою Solo Piano, в яку входять найкращі сольні композиції автора. Музика Грушина стала настільки актуальною в сучасному мистецькому просторі, що відомий шведський лейбл «1631 Recordings» видав збірку його творів.  Solo Piano вже презентували в декількох містах України. Поціновувачі якісної української музики відзначають, що ця програма є унікальним прикладом бездоганного виконання та передачі глибоких образів.

До відома, Єгор Грушин – яскравий український композитор та піаніст. Стиль, в якому він творить - сучасна класика. Музика автора є легкою для сприйняття, але водночас насиченою різноманітними мелодіями та переходами, які наче заховані десь глибоко в нашій душі. За 5 років творчої діяльності Єгор Грушин подарував понад 200 концертів, презентував 4 альбоми та став автором саундтреків до 6-ти вітчизняних фільмів. Загалом його музику можна назвати саундтрековою, адже вона пульсує, ллється, перетікає, живе, звучить наче з космосу, а також передає глибини підсвідомих образів.

Яскравий український композитор Єгор Грушин завітає до Вінниці з програмою Solo Piano

Концерт Єгора Грушина – це ідеальний захід для атмосферного часопроведення. Організатор S!VAK. Concertagency, квитки від 70 до 200 гривень, початок о 19:00.



Переглядів: 2954
Поширень: 0