10 лютого, о 17 00, в готелі «Франція» у Вінниці, відбудеться презентація альбому «Всі ми діти твої, Україно», та одно іменна фото виставка. Автор: народний художник України Володимир Козюк.

В альбомі, що має 268 сторінок, представлено українців як націю: позитивних, вродливих, чесних, справедливих, саме таких, за якими майбутнє України! Альбом є своєрідною візитівкою духовної України. Видання такого мистецького доробку – подія для культури не тільки Вінниччини а й України.

Володимир Козюк присвячує фотоальбом Україні та українцям

«Це Україна, якою я пишаюсь сьогодні і хочу бачити у майбутньому! Позитив, який так сьогодні потрібний суспільству», – говорить митець про свій фото-альбом. Альбом світлин «Всі ми діти твої, Україно» представляє проект Володимира Козюка, що містить мистецьку і настроєву складові. Він є ліричною посвятою рідній землі і землякам, своєрідною ін’єкцією оптимізму українській спільноті, яка зараз перебуває в напруженому емоційно-психологічному стані на тлі історичних катаклізмів останнього часу. Митець своїми творами налаштовує на позитивну хвилю впевненості у власних силах, пам’яті роду, на прагнення подолати всі перепони до світлої мети. Саме тому основними ознаками вибору світлин з його масштабного творчого доробку стали «вишиванка і посмішка».

Володимир Козюк присвячує фотоальбом Україні та українцям

Володимир Козюк присвячує фотоальбом Україні та українцям

Урочиста презентація відбудеться за участю голови облдержадміністрації Валерія Коровія, міського голови Сергія Моргунова, народних депутатів України Сергія Кудлаєнка та Олександра Домбровського, виконавчого директора Національного конкурсу «Міс Україна» Ірини Копаниці, директора Національного проекту «Книга рекордів України» Олега Іваненка та інших.



Переглядів: 4236
Поширень: 0