16 лютого 2017 року делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідає Вінницю з офіційним візитом. О 17.00 Представництво ЄС проведе вуличну фотовиставку з вікториною «Впізнай миттєвості твоєї Європи». Акція відбудеться у ТРЦ «Мегамолл» у рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». В рамках візиту відбудеться низка зустрічей з представниками владних структур, громадських організацій, медіа, бізнесу та студентства. Також, в рамках візиту відбудеться фотовиставка з вікториною “Впізнай миттєвості твоєї Європи”. 

На фотовиставці будуть представлені світлини, які продемонструють спорідненість європейських та українських міст, цінностей та звичок їхніх мешканців. Фотовиставка супроводжуватиметься вікториною на знання фактів про Європейський Союз. Організатори запрошують мешканців Вінниці продемонструвати, наскільки добре українці знайомі з історією створення Євросоюзу, досвідом, традиціями та мистецькими надбаннями європейських народів. Найактивніші учасники вікторини отримають на згадку пам’ятні фотографії, сувеніри та призи від Представництва ЄС.

Усі охочі запрошуються на вуличну фотовиставку з вікториною «Впізнай миттєвості твоєї Європи», яка відбудеться 16 лютого 2017 року (четвер) з 17:00 до 18:30 у ТРЦ Мегамолл.

Усі охочі отримають можливість:

  • виграти пам’ятні призи під час вікторини на знання фактів про ЄС
  • долучитись до вуличної фотовиставки та отримати фото на пам’ять
  • поставити запитання експертам з Представництва ЄС
  • дізнатись більше про інформаційну кампанію «Будуймо Європу в Україні»
  • ознайомитися з довідковими публікаціями  та  інформаційними матеріалами на європейську тематику

Для інформації:

Інформаційна кампанія «Будуймо Європу в Україні» - це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить протягом року по всій Україні. Мета кампанії – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. До участі у заходах в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС запрошуються усі охочі.



Переглядів: 2252
Поширень: 0