Найгарячіше «Сонце» у День закоханих, 14 лютого, пощастило побачити львів’янам.

Саме у головне свято романтики і кохання рок-гурт «АНТИТІЛА» розпочав свій наймасштабніший за всю історію тур «Сонце».

- Дивне відчуття. Його важко передати словами. Але коли ти виходиш на сцену під крик тисяч людей, який зносить тобі барабанні перетинки, а потім ці люди співають всі слова пісень, які ми лише нещодавно випустили у світ - це щось на грані ейфорії! – зізнається лідер гурту «АНТИТІЛА» Тарас Тополя. - Це настільки надихає і переконує нас, що ми на правильному шляху. Ми дуже цінуємо наших прихильників, наших друзів по пісням. І завжди намагаємося віддаватися на повну заради і для них.

«Сонце», яке вразило Львів, Вінниця побачить через тиждень - 22 лютого

Відгуки вимогливої львівської публіки після шаленого концерту доводять, що з поставленою метою «АНТИТІЛА» справляються на відмінно!

- Очікувала, що буде круто, та не уявляла наскільки. «АНТИТІЛА» своїм сонцем, зігріли кожного у залі, подарували тисячі позитивних емоцій, розкачали зал та торкнулися серця. Було надзвичайно! – ділиться враженнями Іванка Савенко.

- Сьогодні у Львові засвітило надзвичайно яскраве і гаряче «Сонце»! Це було просто не передати словами, як круто! – погоджується Оксана Савка.

- Їхня музика змушує тебе відчувати.Наповнені змістом тексти пісень - думати. Дякую «АНТИТІЛА» за те, що подарували просто нереальні емоції! – пише Аліна Онишкевич.

- Концерт «АНТИТІЛА» - це море вражень і заряд позитиву та наснаги на рік вперед! Ці неперевершені емоції та енергетика, які були на концерті, це щось просто нереальне! Було дуже-дуже круто! – ділиться Христина Ткачусь.

Такі ж емоції вже скоро чекають вінничан. Адже рівно за тиждень «АНТИТІЛА» привезуть «Сонце» у Вінницю!

У середу, 22 лютого, о 19.00 у Будинку офіцерів розпочнеться концерт, який триватиме дві години. Гурт «АНТИТІЛА» зіграє 9 композицій із нового альбому «Сонце», що містить вже такі відомі хіти як: «Танцюй», «Одинак», «Люди як кораблі», «Дунай», та більше 20 композицій із попередніх платівок, які вже давно наспівує вся країна.

На вінничан також чекає декілька особливих сюрпризів, які на концерті без сумнівів вразять всіх присутніх!

Квитки на вінницький концерт гурту «АНТИТІЛА» коштують від 170 до 320 гривень.

Придбати квитки можна на сайті bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр».

«Сонце», яке вразило Львів, Вінниця побачить через тиждень - 22 лютого



Переглядів: 3378
Поширень: 0