Школа акторської майстерності «Червоний крокодил» (від назви гри в «крокодила») пропонує всім охочим відкрити у собі актора та проявити свої творчі здібності. У разі якщо Ви боїтесь публічних виступів, шукаєте наставників та підтримки, хочете розкрити свій креативний потенціал – вам сюди. І навіть якщо Ви ніколи не мріяли про Оскара, ні разу не співали в душі і не придумували дотепні відповіді на майбутні інтерв'ю... можливо, саме час почати це робити. Закрийте очі і послухайте овації. Це аплодують Вам! А тепер відкрийте очі і відчуйте, що відтепер Ви можете все. І це лише початок!

Презентація "Червоного крокодилу" у понеділок.

Для всіх бажаючих у Вінниці відкриють школу акторської майстерності

«Червоний Крокодил» – це унікальна акторська школа, яка не ставить завдання зробити з Вас професійного актора. Основна мета – допомогти позбутися комплексів, страхів й рутини. Вдихнути свіжу енергію і подарувати, хоч не надовго, крила.

Валентина Монзолевська.

Валентина Монзолевська.

Вчителі:

З руху – Юлія Свєтлова – психолог, танцювально-руховий терапевт, гештальт-терапевт, хореограф-постановник, викладачка, фахівець з інтуїтивного харчування, фахівець з жіночих практик. Автор системи «Формула Ідеальної Ваги» і курсу «Досконале Тіло». За її плечима двадцятирічний стаж роботи з дітьми та дорослими. Юля вважає, що через тіло набагато легше достукатися до душі.

З емоцій – Валентина Монзолевська – режисер, акторка, драматург, педагог. Ідейний засновник Тимчасового театру «Гвоздь». Учасниця багатьох театральних і драматургічних фестивалів і лабораторій. За своїми тендітними плечима має безліч постановок як в державних, так і в приватних театрах. Погляд на життя: не вкладаючись – не отримаєш.

З музики – Анастасія Балінова – музикант, викладачка, актриса, лектор, сценарист, ведуча, активний громадський діяч. Має дванадцятирічний стаж роботи в галузі викладання музичних дисциплін: муз. грамота, ритміка, теорія музики, вокал, як основа інтонування. Зіграла величезну кількість ролей як в театрі, так і в кіно. Є учасником кількох музичних колективів. Її девіз – Ваші творчі складності – це всього лише терни на шляху до зірок.

Юлія Свєтлова.Анастасія Балінова.

Юлія Свєтлова. Анастасія Балінова.

Отже, школа «Червоний крокодил» оголошує набір у першу групу для всіх-всіх віком від 18 і до 95. Кожна група складатиметься з 12-16 учнів. Навчання триватиме 2 місяці (два рази на тиждень, понеділок та четвер, з 19.00 до 21.00) і розпочнеться вже 13 березня. Місце проведення занять – «Інфракон». Вартість – 1500 грн.

За час навчання в школі вчителі допоможуть учням позбутись комплексів, подивитись на світ театру іншими очима, познайомитись з можливостями власного тіла й розширити їх, навчитись по-новому дихати, звучати, рухатися, керувати емоціями, відчути себе справжнім актором і навчитись висловлювати невимовне. Тривалість курсу 2 місяці, тобто 36 занять суцільного драйву, позитиву, спілкування і арт-тренінгів. А закінченням навчання стане спектакль-перфоманс!

Для всіх бажаючих у Вінниці відкриють школу акторської майстерності

Презентація школи акторської майстерності «Червоний крокодил» відбудеться у понеділок 27 лютого у креативному просторі «Артинов». Тут можна буде поставити всі цікаві питання організаторам та отримати змістовні відповіді. Початок о 19.00. Більше подробиць за телефонами: 067 18 46 053, 063 113 08 44.



Переглядів: 3431
Поширень: 0