Через тиждень у Вінницю приїде один з найпопулярніших рок- і хіп-хоп-гуртів України «Бумбокс».

 Концерт пройде 12 березня о 19.00 у Будинку офіцерів у рамках третьої частини туру «Люди», однойменний максі-сингл якого вийшов у квітні минулого року.

 – Ця платівка – великий реліз, розбитий на дві частини. Одна - вже видана. А друга, яка буде називатися «Голий король», вийде уже навесні. Декілька пісень ми уже екранізували, – розповідає вокаліст, автор текстів та музики «Бумбокс» Андрій Хливнюк.

 На концерті вінничани зможуть пострибати під «Рок-н-рол», підспівати «Поліні», потанцювати під «Бетакаротин», згадати все з «Вахтерами». А ще будуть «Люди», «Дурень», «Мала», «Летнийдождь» і…«Колишня». Саме так називається новий хіт, який «Бумбокс» презентував учора, 2 березня, а вже 7 березня представить і кліп на пісню.

 – «Колишня» - це такий стик лірики і «соціальщини». Це не тільки розмова о третій годині ночі з тишею з того боку телефонної слухавки. Це ще і риторика на тему жіночої краси в тому вигляді в якому її сприймає сучасна культура. У світі худих і молодих, відомих і не дужещось пішло не так. Поняття жіночої і чоловічої краси загубилося в силіконово-ботоксних джунглях. Про це «Колишня» - мікс з джанглу, блюзу і нової рок-музики, - відзначає Андрій Хливнюк.

 За 12 років існування група «Бумбокс» випустила 8 альбомів, 66 пісень, 26 кліпів, з гучними гастролями відвідала 28 країн, 180 міст…

 Оригінальний вокал Андрія Хливнюка, глибокий зміст пісень та унікальний сплав стилів, у якому працює «Бумбокс», давно скорили серця мільйонів меломанів у всьому світі.

 Сьогодні музиканти «Бумбокс» такі ж енергійні молодики, якими були у 2004 році, коли група тільки з’явилась, спричинивши справжній бум. І водночас - вони набагато більш досвідчені й зрілі. Доказ тому – як звучання старих треків, так і значеннєве наповнення нових.

 — Коли ти пишеш альбом, важливо бути відкритим і комунікабельним. Думаю, нам це вдалося. Музиканти люблять говорити про кожен альбом, як про більш «дорослий». Можете мене закидати помідорами, але «Люди» – саме такий! — відзначає бас-гітарист «Бумбокс» Денис Левченко.

  «Люди» - другий максі-сингл в історії гурту.

 П’ять пісень - «Люди», «Выход», «Злива», «Рок-н-рол» та «Мала» - створювались у найбуремніші часи в Україні. У результаті вийшла своєрідна платівка-сповідь про людські емоції та переживання - від дуже гострих драматичних непересічних до простих думок.

 Над записом «Бумбокс» вперше працював у новому складі. До всім знайомої «п’ятірки»: Андрія Хливнюка, Валентина Матіюка, Андрія Самойло, Дениса Левченко і Олександра Люлякіна – приєднався талановитий піаніст Павло Литвиненко.

 Ідея використати назви пісень «Бумбокса» в оформленні максі-синглу, а потім і всього концертного туру, належить продюсеру Олексію Согомонову і втілена у життя художницею Евеліною Яцеленко.

 У цих щирих, часом теплих і ліричних, а іноді жорстких та іронічних рядках, кожен із нас пізнає себе...

 - Найцікавіше — розкритися в пісні. Своїми текстами і нотами ми розповідаємо світові про те, що нас турбує. Ніби ведемо щоденники, які читають інші люди, - відзначає Андрій Хливнюк. – Насправді музика може сказати набагато більше, ніж слова!

 У цьому Вінниця переконається вже скоро!

 12 березня о 19.00 у Будинку офіцерів вінничан чекають дві години абсолютної гармонії звуку з людською душею, дві години незабутнього драйву і унікального Boombox-Всесвіту, де включені спалахи телефонів і вогні запальничок зароджують нові планети, де музика по-справжньому лікує серця, наповнюючи силою правди…

 Саме той концерт, який неможливо пропустити!

Квитки на концерт можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, театру імені Садовського, ТСК «Магігранд», ТЦ «Петроцентр» і за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

 «Бумбокс» 12 березня привезе у Вінницю «Колишню» і новурок-музику

 



Переглядів: 3169
Поширень: 0