2 квітня о 19.00, в рамках Вінницьких днів моди, свою свіжу весняно-літню колекцію «Душі твоєї сад» продемонструє дизайнерка Lena Shiyan. «У кожної людини є свій власний духовний сад, сповнений дивовижних рослин та квітів. Я проведу вас у свій», – обіцяє вона.

У цього саду чотири великих алеї, на кожній з яких ростуть розмаїті екзотичні рослини та квіти, цвіте ніжна магнолія, пишно квітне сакура, рясно всипаний ґронами бузок. Весняний вітер заколисує гілля і з нього сиплеться рожево-пелюстковий «сніг», передрікаючи літнє буяння…

На Вінницьких днях моди дизайнерка Олена Шиян представить весняно-літню колекцію "Душі твоєї сад"

У цій колекції чотири частини і кожна має свій характер, свою природу, свою душу. Перша частина символізує ранішню весну, яка щойно завітала до нас з першим теплом. Тут презентовані пальто та сукні приглушених кольорів з вовняних тканин. Всі вони мають недовгі рукави-пелерини, щедро прикрашені вишивкою стрічками, валянням, бісером. Доповнюють по-діловому стриманий образ довгі шкіряні рукавички.

На Вінницьких днях моди дизайнерка Олена Шиян представить весняно-літню колекцію "Душі твоєї сад"

Друга частина колекції складатиметься з розшитих курток, виготовлених з еко-шкіри. Прикрашені шовковими стрічками, з вставками із сітки та органзи ці чарівні курточки створюватимуть весняний настрій. У третій частині колекції-саду ми відчуємо легкий літній настрій. Тут будуть представлені романтичні сукні з натурального шовку, прикрашені воланами та рюшами, що тріпотітимуть на вітру.

На Вінницьких днях моди дизайнерка Олена Шиян представить весняно-літню колекцію "Душі твоєї сад"

Останньою, четвертою садовою стежкою фланіруватимуть дівчата, схожі на фантастичних ельфійок у розкішних вечірніх сукнях, кожна з яких буде розписана та розшита неймовірними квітами та травами, зробленими вручну, але опуклими та барвистими, мов справжні живі квіти. Прогулятись казковими алеями колекції «Душі твоєї сад» запрошує дизайнерка Lena Shiyan.



Переглядів: 2978
Поширень: 0