Першого квітня о 15.00 на Вінницьких днях моди буде продемонстровано нову колекцію від PANNA boutique. Під назвою «Сяйво ніжності» буде показано одяг від італійського бренду «МаХа». Чотири десятки образів вінничани зможуть побачити під акомпанемент фантастичної музики.

У новій колекції, як завжди, використано якісні натуральні тканини та оригінальну фурнітуру. Невагомі костюми та сукні з тонкого і м’якого струмливого трикотажу та вишукано-природнього льону своїм легким характером надають оптимізму та наближають літо. Розкішні та особливо модні зараз куртки-бомбери з атласу та органзи, розслаблені брючні костюми піжамного типу, вільні сукні та легкі пальто пропонує нам носити цієї весни та літа PANNA boutique.

Домінуючим у колекції є один з модних кольорів – сереніті, це назва благородного блакитного відтінку, що уособлює спокій та безтурботність чистої небесної блакиті у погожу літню днину. Небесно-блакитні варіації у бездоганному виконанні зачарують вас витонченою жіночністю та легкою грацією. А справжнім сюрпризом стануть 13 вечірніх образів, створених для особливих подій з мережива та шовку.

«Сяйво ніжності» – весняно-літня колекція від PANNA boutique

PANNA boutique підготував для своїх прихильниць яскраве шоу, сповнене ніжної та повітряної музики. Спеціальним музичним гостем показу стане обдарована скрипалька та справжня красуня з Дніпра Катерина Дарміна.

«Сяйво ніжності» – весняно-літня колекція від PANNA boutique

PANNA boutique щиро запрошує всіх переглянути свіжу весняно-літню колекцію під час Вінницьких днів моди. Завітайте на показ у суботу 1 квітня на 15.00 до ТРК «Поділля City» (2-й поверх). Зануртесь у легкі текстури, свіжі кольори та виразні принти колекції «Сяйво ніжності» від PANNA boutique!



Переглядів: 2334
Поширень: 0