Львівський гурт «Шосте чуття» запрошує на свій вінницький концерт, що відбудеться у п’ятницю 24 березня у креативному просторі «Артинов». Концерт відбудеться в рамках всеукраїнського туру і обіцяє шанувальникам драйв, рок, щирі емоції та справжню українську музику. На сцені лунатимутиь як нові, так і всім відомі пісні. Для своїх шанувальників гурт приготував прем'єри, які презентує на концертах.

Гурт «Шосте Чуття» – це нова енергія української музики, яку повинен відчути кожен, адже вона запалює своїм драйвом! Саме ця справжня музика та щирість її виконання, яку творять учасники гурту, пробудить Україну цієї весни. Гурт «Шосте Чуття» учасник багатьох концертів і фестивалів: «Бандерштат», «Woodstock Ukraine», «Зашків», «Підкамінь», «Razomfest», «Lviv Tattoo Fest», «Ї», «Тарас Бульба», «Червона рута» та ін. На рахунку гурту два студійні альбоми та три професійні кліпи.

Гурт «Шосте чуття» везе Вінниці «Правду»

На вас чекають незабутні емоції, темпераментна та запальна музика, від якої ніхто не встоїть на місці, слова пісень, що пробуджують справжні почуття та не залишають байдужими, ну і звичайно живий звук. Початок концерту о 19.00. Вартість – 90 грн. Квитки за телефонами: 093 226 22 32 та 097 899 47 47.



Переглядів: 2566
Поширень: 0