27 березня у стінах Вінницької обласної філармонії лунали найкращі сольні композиції піаніста Єгора Грушина. Артист вже не вперше завітав до міста над Бугом. Цього разу вінничани мали можливість почути програму Solo Piano.

Музика Грушина є досить актуальною в сучасному мистецькому просторі, адже вона є прикладом бездоганного виконання та передачі глибоких образів. Музикант зазначив, що вражений такою кількістю любителів сучасної класики у Вінниці.

Ви неймовірні, дякую! – завершив свій виступ Єгор Грушин.

Музика, що змушує поринути у роздуми, заглибитися в переживання та обдумати найпотаємніші мрії: концерт Єгора Грушина у Вінниці

Насправді, музика автора є легкою для сприйняття, але водночас насиченою різноманітними мелодіями та переходами, які наче заховані десь глибоко в нашій душі. Загалом фортепіанне виконання Грушина змушує кожного поринути у власні роздуми, заглибитися у якісь переживання та обдумати найпотаємніші мрії.

Музика, що змушує поринути у роздуми, заглибитися в переживання та обдумати найпотаємніші мрії: концерт Єгора Грушина у Вінниці

Вінничани залишилися задоволеними виступом:

Неймовірно чарівна атмосфера, класна музика у чудовому виконанні! Дякуємо за концерт, будемо чекати з нетерпінням наступного, - прокоментувала Олександра Пальчак.



Переглядів: 2258
Поширень: 0