Вінничан запрошують долучитися до створення  антології творів молодих майстрів пера. Як повідомив поет Юрко Юрчак, наразі проводиться збір матеріалів для чергового випуску збірника «Експрес-«Молодість», який уже має свою добру історію.  Проект фінансується управлінням у справах сім’ї, молоді й спорту Вінницької обласної державної адміністрації. 

Молодіжний альманах Поділля «Експрес-«Молодість» вперше вийшов у 2010 році і був визнаний найкращим в Україні серед видань подібного рівня. За роки свого існування,  видання представило безліч імен та стилів, які творяться новим та непересічним поколінням письменників.

Творчих вінничан запрошують до створення альманаху подільської літератури    Вінничан запрошують долучитися до створення  антології творів молодих майстрів пера. Як повідомив поет Юрко Юрчак, наразі проводиться збір матеріалів для чергового випуску збірника «Експрес-«Молодість», який уже має свою добру історію.  Проект фінансується управлінням у справах сім’ї, молоді й спорту Вінницької обласної державної адміністрації.    Молодіжний альманах Поділля «Експрес- «Молодість» вперше вийшов у 2010 році і був визнаний найкращим в Україні серед видань подібного рівня. За роки свого існування,  видання представило безліч імен та стилів, які творяться новим та непересічним поколінням письменників.    Кожен, хто вважає свою творчість гідною представлення, має змогу отримати свої сторінки у альманасі. Для цього до 1 травня 2017 року необхідно надіслати на пошту yurko.yurchak@gmail.com свою поезію або прозу обсягом до 20 сторінок, оригінальну і стислу автобіографію та фото. Також вік автора має бути до 35.

Кожен, хто вважає свою творчість гідною представлення, має змогу отримати свої сторінки у альманасі. Для цього до 1 травня 2017 року необхідно надіслати на пошту [email protected] свою поезію або прозу обсягом до 20 сторінок, оригінальну і стислу автобіографію та фото. Також вік автора має бути до 35. 



Переглядів: 2637
Поширень: 0